Prima paginăAnunțuriaprilie 2018 › Consultare membri cu privire la proiectul de aprobare a Tezelor prealabile privind Cod ATUC
2 aprilie 2018 • Legislație

Consultare membri cu privire la proiectul de aprobare a Tezelor prealabile privind Cod ATUC

Stimați colegi,

Transmitem alăturat solicitarea OAR de a consulta proiectul de aprobare a tezelor prealabile ale proiectului Codului amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor (codul ATUC), respectiv tabelele atașate.

Observațiile dumneavoastră, incluse în tabelul editabil vor fi transmise către Filiala București, pe adresa secretariat@oar-bucuresti.ro, până în data de 10 aprilie 2018, ora 14:00, pentru a putea fi centralizate și transmise către OAR.

Cu stimă,

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------

Vă informăm că Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat în consultare publică proiectul de HG pentru aprobarea tezelor prealabile ale proiectului Codului amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor (Cod ATUC).

De asemenea, vă reamintim că OAR a transmis către MDRAP în data de 8 noiembrie 2017, amendamente la o variantă anterioară a tezelor prealabile. Aceste amendamente au fost colectate în urma consultării membrilor inițiată de OAR în 27 octombrie 2017. Vă invităm să consultați tabelul atașat pentru a vedea amendamentele și observațiile formulate anterior.  

Prin urmare, vă rugăm să consultați și să diseminați proiectul de aprobare a tezelor prealabile și cele două tabele atașate, în vederea colectării eventualelor observații și amendamente ale membrilor, cu privire la noua propunere a MDRAP.  

Pentru o bună organizare, vă rugăm ca în măsura posibilităților, să colectați observațiile membrilor și să transmiteți câte un singur tabel cu observații centralizat la nivelul fiecărei filiale. Toate observațiile trebuie să fie incluse în al doilea tabel atașat, în format editabil și să fie trimise către office@oar.archi, până la data de 10 aprilie a.c., astfel încât să poată fi centralizate, analizate și transmise de OAR către MDRAP.

Vă mulțumim!

Cu stimă,

Adriana Iordache Consilier juridic
Ordinul Arhitecților din România

str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.archi


Fișiere atașate: