Prima paginăAnunțurimartie 2018 › Ultimele zile de înscriere la conferința arh. Vlad Gaivoroschi: « A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR »
23 martie 2018 • Profesional

Ultimele zile de înscriere la conferința arh. Vlad Gaivoroschi: « A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR »

Acestea sunt ultimele zile în care vă puteți înscrie pentru a participa la conferința în care arh. Vlad Gaivoroschi, unul dintre membrii fondatori ai Ordinului Arhitecților și inițiator al Legii 184/2001, va discuta rolul și importanța profesiei de arhitect, intitulată « A fi arhitect, de la dorințe la responsabilități. Rolul OAR ».

Conferința va avea loc luni, 26 martie 2018, între orele 17.00 - 20.00, în sala de festivități a Liceului Miguel de Cervantes, lângă Casa Arhitecturii, str. Sf. Constantin nr.32. Accesul este gratuit, dar este necesară înscrierea prealabilă la link-urile de la sfârșitul articolului.

Arhitectura poate oglindi o comunitate sau o națiune, poate fi o metaforă vie a acesteia. Noi, arhitecții, suntem cei care proiectăm această oglindă. Cum redăm imaginea societății? Cum influențăm spațiul public? Ce rol are OAR în promovarea arhitecturii de valoare? Ce rol au diversele etape profesionale, inclusiv stagiul, în dezvoltarea noastră ca profesioniști? Acestea sunt câteva din temele care vor fi puse în discuție în cadrul evenimentului.

Începând cu anul 2008, arh. Vlad Gaivoronschi este reprezentantul OAR în Professional Practice Commission - International Union of Architects, comisie care a generat ghidul oficial UIA despre valoarea arhitecturii. Este, de asemenea, coordonatorul Ghidului de exercitare a profesiei al OAR, 2005-2006. Actualmente președinte al OAR Timiș, profesor la Facultatea de Arhitectură – Universitatea Politehnică Timișoara și asociat în biroul Andreescu&Gaivoronschi. 

Pentru înscriere, vă rugăm să accesați linkurile următoare:

pentru membrii OAR - https://www.oar-bucuresti.ro/dezvoltare…/…/inscriere-membri/;

pentru stagiari – https://www.oar-bucuresti.ro/dezvolta…/…/inscriere-stagiari/;

pentru non-membrii OAR – https://www.oar-bucuresti.ro/dezvolt…/…/inscriere-nonmembri/.

Vă așteptăm!