Prima paginăAnunțurifebruarie 2018 › Membrii OAR care achită cotizația până vineri 23 februarie beneficiază de reducere
5 februarie 2018 • Agenda O.A.R. București

Membrii OAR care achită cotizația până vineri 23 februarie beneficiază de reducere

Vă aducem în atenție obligația deontologică de achitare a cotizației, obligație aflată în directă legătură cu exercitarea scopului legal de către organizația profesională din care faceți parte. Conform prevederilor din Regulament, OAR București gestionează Tabloul Teritorial al Arhitecților cu domiciliul în Municipiul București, document de utilitate publică aflat la dispoziția beneficiarilor, administrației publice și instituțiilor de resort.

Cotizația se achită anual, în primele 4 luni ale anului - pentru anul 2018 până luni 30 aprilie. Membrii care achită cotizația până în data de vineri 23 februarie beneficiază de reducere.

În calitate de membru OAR cu cotizația la zi beneficiați de serviciul de data certa, precum și de  asigurare profesională inclusă (7000 € pentru arhitecți cu drept de semnătură și 3000 € pentru conductori arhitecți cu drept de semnătură), cu posibilitatea extinderii contra-cost a asigurării pe proiect, în aceleași condiții negociate pentru asigurarea de bază, în funcție de nevoia fiecăruia. 

Conform Regulamentului OAR, și în acest an dreptul de vot la alegerile de la Conferința Teritorială a OAR București este condiționat de achitarea cotizației de membru.

Cotizația poate fi achitată zilnic, de luni până joi, între orele 09:00 - 16:30 și vineri între orele 09:00 - 14:00, la sediul OAR București - str. Sf. Constantin nr.32, București sau prin transfer bancar, cu respectarea următoarelor condiții:

Datele solicitate sunt necesare pentru identificarea plătitorului.

În cazul în care datele solicitate sunt incomplete sau greșite, plata cotizației nu va fi înregistrată în evidența Filialei București.