Prima paginăAnunțurifebruarie 2017 › Tabără de restaurare la Castelul Banffy, Bonțida
28 februarie 2017 • Evenimente

Tabără de restaurare la Castelul Banffy, Bonțida

Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația Fundației Transylvania Trust de participare la cursul practic de instruire în restaurarea patrimoniului construit pe care îl organizează în perioada 30 iulie - 13 august 2017 la Castelul Banffy din Bonțida.

Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați materialul alăturat.

Cu stimă,

28 februarie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------

Fundația Transylvania Trust, responsabilă pentru restaurarea și revitalizarea Castelului Bánffy din Bonțida, vă invită să participați, între 30 iulie și 13 august 2017, la un curs practic de instruire în restaurarea patrimoniului construit organizat la castel.

Fundația Transylvania Trust organizează cursuri practice din 2001, încercând să soluționeze lipsa de profesioniști și muncitori calificați în domeniul protecției patrimoniului construit. Până în prezent am avut în jur de 1700 cursanți din 26 de țări (România, Albania, Australia, Brazilia, Belgia, Franța, Ungaria, Polonia, Slovenia, Suedia, Regatul Unit, Statele Unite, etc.).

Cine poate participa?

Cursul internațional este destinat în special studenților arhitecți, ingineri constructori, peisagiști, arheologi, istorici de artă, precum și altora interesați. Cursul este adresat de asemenea muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în domeniu, dar și altor persoane care sunt interesate de restaurarea monumentelor istorice.

Beneficiile cursului

În decursul celor două săptămâni veți avea prilejul:

La finalul taberei de restaurare cursanții vor primi un certificat de participare (recunoscut ca și practică universitară – în cazul studenților).

Structura cursului

1. Zidărie, restaurare de bolți (9 zile), tehnici murale (frescă, secco, sgraffito, stuc, marmorino –2 zile),

2. Pietrărie,

3. Tâmplărie tradițională și restaurare mobilier vechi.

Detalii privind înscrierile

Înscrierile se fac online, completând și trimițând formularul atașat pe adresa bhct@transylvaniatrust.ro.

Notă: locurile disponibile sunt limitate.

Taxa de participare este 200 Euro/participant/tabără, iar pentru studenți 150 Euro/participant/tabără (sumă care reprezintă contribuția participanților la instruire, cheltuielile de cazare și masă la castel).

Termenul de înscriere este 14 aprilie 2017.

Pentru detalii suplimentare despre cursurile și activitățile noastre, vă rugăm scrieți-ne pe adresa: office@transylvaniatrust.ro.

Cu stimă,

AVRAM Adela Luiza
Director executiv
Fundația Transylvania Trust                                                                         

Berki Timea
Coordonator program
Fundația Transylvania Trust


Fișiere atașate: