Prima paginăAnunțuriianuarie 2017 › Sesiunile de finanțare proiecte culturale/editoriale 2017 din timbrul de arhitectură
25 ianuarie 2017 • Agenda O.A.R. București

Sesiunile de finanțare proiecte culturale/editoriale 2017 din timbrul de arhitectură

Stimați colegi,

Transmitem în atașament Hotărârile Colegiului Director al OAR privind organizarea sesiunilor de finanțare a proiectelor culturale și editoriale din timbrul de arhitectură.

Hotărârile sunt însoțite de Normele Metodologice aferente.

Precizăm că în acest an sesiunile sunt programate mai devreme decât în anii precedenți.

OAR va reveni, în cel mai scurt timp, cu detalii privind procedura de predare a proiectelor care, în acest an, se va face în două feluri: fizic și online.

Cu stimă,

25 ianuarie 2017

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------

Vă trimitem în anexă Hotărârile CD OAR nr. 114 și 115 din 23 ianuarie 2017 referitoare la sesiunile de selecție, evaluare și acordare a finanțărilor din timbrul arhitecturii precum și Normele Metodologice cu tot cu anexe. Vă rugăm să transmiteți imediat membrilor dvs. aceste hotărâri și să faceți publice pe canalele dvs. de informare prevederile acestora. Cu rugămintea acordării atenției cuvenite faptului că sesiunile din acest an se vor desfășura mai devreme decât în anii precedenți și că predarea se va face în două forme, fizic și online, vă informăm că în zilele imediat următoare vom reveni cu amănunte privind procedura de predare. Vă rugăm să nu amânați trimiterea Hotărârilor de astăzi până la primirea acestor detalii privind predarea. Hotărârile vor trebui să plece imediat, pe cât posibil astăzi.

Vă mulțumim și vă dorim succes!

Cu stimă,
Iulian Țepure
Secretar 

Ordinul Arhitecților din România
str. Arthur Verona, Pictor nr.19
010312, București, România
tel/fax: 021 317 26 34, 0728 872 150
e-mail: office@oar.archi
www.oar.squarespace.com // www.oar.archi


Fișiere atașate: