Prima paginăAnunțuridecembrie 2016 › Comunicat și comentariile juriului EAM-BDP + Invitație dezbatere cu tema „Diploma 2017”
5 decembrie 2016 • Evenimente

Comunicat și comentariile juriului EAM-BDP + Invitație dezbatere cu tema „Diploma 2017”

Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, comentariile juriului și comunicatul  post-eveniment privind concursul EAM-BDP și invitația de participare la dezbaterea cu tema DIPLOMA 2017 care va avea loc marți 06 decembrie 2016, ora 12:00, în buzunarul  Sălii de expoziție aflată la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, București.

Expoziția celor 31 de proiecte short-listed poate fi vizitată până în data de 15 decembrie în Sala de Expoziții aflată la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

Pentru mai multe detalii privind concursul EAM-BDP vă invităm să consultați https://eam.uauim.ro sau la eambdp@uauim.ro .

Cu stimă,

5 decembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

-----------------------------

Găsiți anexat două documente DRAFT ale comentariilor juriului și un comunicat post eveniment al concursului EAM-BDP. Fișierele word sunt redactate în limba Română însă au nevoie de corectură.

Vă reamintesc faptul că limba oficială a concursului a fost Engleza. Am făcut o traducere rapidă (din engleză în română) sperând că vă este utilă în postarea informației pe site-ul revistelor sau instituțiilor unde lucrați.

Concursul și juriul final s-au desfășurat la București iar  expoziția cu 31 de proiecte short-listed este deschisă până în data de 15 decembrie în sala de expoziții UAUIM.

În 6 decembrie la ora 12 sunteți invitați la o dezbatere DIPLOMA 2017 care va avea loc la UAUIM în BUZUNARUL sălii de expoziții Mai multe informații despre EAM-BDP la https://eam.uauim.ro sau la eambdp@uauim.ro

În site veți găsi și un press kit care conține imaginile proiectelor câștigătoare.

Cu salutări colegiale,

Francoise PAMFIL

Ph. D. Architect / UAR / OAR

______________________________________________________

Associate Professor UAUIM / International affairs coordinator 
'ION MINCU' UNIVERSITY OF ARCHITECTURE AND URBANISM
Academiei Street no.18 - 20, Bucharest 010014, Romania


Fișiere atașate: