Prima paginăAnunțuriseptembrie 2016 › Prezentare „Mari proiecte urbane”, dr. arh. Mircea Enache, luni 19 septembrie, Casa Mincu
16 septembrie 2016 • Evenimente

Prezentare „Mari proiecte urbane”, dr. arh. Mircea Enache, luni 19 septembrie, Casa Mincu

Stimați colegi,

Ordinul Arhitecților din România vă invită la prezentarea cu tema „Mari proiecte urbane” care va fi susținută de domnul dr. arh. Mircea Enache luni 19 septembrie 2016, ora 17:00, la Casa Mincu  - str. Pictor Arthur Verona nr.19, București.

Cu stimă,

16 septembrie 2016

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

------------------------------

luni, 19 septembrie

între orele 17:00 și 18:00.

Casa Mincu - str. Pictor Arthur Verona nr. 19

MARI PROIECTE URBANE

Continuul arhitectură-urbanism-planificare

Dr. arh. Mircea Enache

Marile proiecte urbane se realizează la intersecția și prin colaborarea a peste 20 de profesii și specializări, dintre care un rol central îl au arhitecții și urbaniștii ("visătorii"), dezvoltatorii (antreprenorii), avocații, investitorii și bancherii (facilitatorii) și constructorii (implementatorii).

Mircea Enache va face observații cu privire la locul și rolul profesiei de arhitect și urbanist în marile proiecte urbane și la legătura esențială cu educația și formarea profesională, ilustrând ideile cu câteva inițiative din București, ca: Zona de regenerare urbană Gara de Nord, Valea Laserului (Măgurele - smart city) și Programul internațional de studii avansate în urbanism și imobiliare (ASURED) - Advanced Studies in Urbanism and Real Estate Development.