Prima paginăAnunțuriseptembrie 2016 › Workshop „Calitate și conformitate” - a XII-a Conferință INCD URBAN-INCERC, 23 septembrie 2016
16 septembrie 2016 • Evenimente

Workshop „Calitate și conformitate” - a XII-a Conferință INCD URBAN-INCERC, 23 septembrie 2016

Stimați colegi,

Transmitem, din partea organizatorilor, invitația de participare la workshop-ul „Calitate și conformitate - ambiție și responsabilitate în procesul de renovare energetică a clădirilor existente din România” care va avea loc vineri 23 septembrie 2016 în cadrul celei de-a XII-a conferințe INCD URBAN-INCERC de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială și conferinței aniversare de 60 de ani a sucursalei Iași.

Manifestarea va avea loc la sediul INCD URBAN-INCERC Sucursala Iași (str. A. Sesan nr. 37, Iași).

Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare la conferință vă rugăm să accesați http://conf.incd.ro/

Cu stimă,

16 septembrie 2016

arh. Cornellia Burcuș
Secretar Executiv

---------------------

Stimate doamne,

Stimați domni,

În numele echipelor proiectelor QUALICHeCK și RePublic_ZEB, ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitația de a participa în data de 23 septembrie 2016 la Workshop-ul "Calitate și conformitate – ambiție și responsabilitate în procesul de renovare energetică a clădirilor existente din România", organizat în cadrul celei de-a XII-a conferințe INCD URBAN-INCERC de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială și Conferința aniversară de 60 de ani a sucursalei Iași. Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare la conferință vă rugăm să accesați http://conf.incd.ro/.

Evenimentul va avea loc la sediul INCD URBAN-INCERC Sucursala Iași (str. A. Sesan nr. 37, Iași) în cadrul sesiunilor paralele ale conferinței. Atașat veți găsi o primă variantă a agendei.

Proiectul QUALICHeCK își propune să dezvolte o serie de acțiuni care să asigure o mai mare atenție și inițiative practice pentru conformitatea reală cu performanțele energetice declarate pentru clădiri noi și renovate și pentru atingerea unei calități mai bune a lucrărilor executate. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile la http://qualicheck-platform.eu/.

Proiectul RePublic_ZEB reunește parteneri din țări din Europa de Sud-Est în vederea dezvoltării și promovării instrumentelor pentru implementarea clădirilor cu consum de energie aproape egal cu zero (nZEB). Scopul proiectului este de a oferi mijloacele de reducere a consumului de energie în clădirile publice până la nivelul de ‘aproape egal cu zero’, în conformitate cu articolul 9 din directiva Uniunii Europene privind performanța energetică a clădirilor. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile la http://www.republiczeb.org/page.jsp?id=2

Secțiunea are ca scop consultarea activă cu privire la aspectele cheie pentru asigurarea calității și conformității în procesul de renovare energetică a clădirilor existente și în cel de proiectare a clădirilor cu performanță energetică ridicată, analiza problemelor și barierelor actuale și implicit încercarea de a găsi soluții pentru rezolvarea / eliminarea acestora.

La eveniment sunt invitați și așteptați să participe: autorități publice centrale și locale, firme de construcții, furnizori / producători de materiale / sisteme pentru construcții, arhitecți, proiectanți, auditori energetici, institute de cercetare si universități, reprezentanți ai asociațiilor de proprietari și alte organizații relevante.

Așteptăm confirmarea dvs. pe e-mail la hp@incerc2004.ro sau pe fax la 021.255.00.62. Pentru informații suplimentare vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Cu mulțumiri și aleasă considerație,

Horia Petran

INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti
Centrul de Performanta Energetica a Cladirilor

Adresa: 266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania
Telefon (+4) 0212550835
Mobil (+4) 0723712420
Fax (+4) 0212550062
Adresa web: http://www.incerc2004.ro/instalatii.htm
Adresa e-mail:   hp@incerc2004.ro

Fișiere atașate: