Prima paginăAnunțuriaugust 2016 › Desfășurarea expoziției concurs BETA 2016
18 august 2016 • Evenimente

Desfășurarea expoziției concurs BETA 2016

Stimați membri OAR București,

Transmitem alăturat informații privind desfășurarea expoziției concurs BETA 2016, care este evenimentul central al bienalei timișorene de arhitectură (BETA).

Cu stimă,

18 august 2016

Cristian Zaharia

------------------------

Dragi colegi,


S-au publicat rezultatele în urma procesului de jurizare pentru etapa 1 – PRESELECȚIE!

Din cele 97 de lucrări înscrise în etapa 1 a expoziției-concurs BETA 2016, în urma analizei preliminare și a soluționării contestațiilor, au fost supuse procesului de jurizare 87 de lucrări. În perioada 6-14 august 2016, cele 87 de lucrări supuse jurizării au fost evaluate de către 3 jurii, a câte 3 membri fiecare, în baza unor criterii personale de apreciere.

Lista lucrărilor selectate de juriu se poate consulta aici.

Lucrările selectate pentru etapa a 2-a a concursului se pot vizualiza aici.

În etapa a 2-a a concursului se vor înscrie lucrările selectate în urma etapei de preselecție, în vederea premierii și includerii acestora în expoziție. Lucrările selectate în etapa 1 a concursului se pot înscrie în etapa 2 până în 5 septembrie.

Etapa a 2-a a concursului se va desfășura după următorul Calendar

Pentru mai multe detalii, consultați capitolul Înscriere – ETAPA 2 din Regulamentul concursului disponibil pe site. 

Toate cele bune,
echipa BETA*.

*BETA 2016 este un proiect cultural parțial finanțat din timbrul de arhitectură, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local Timișoara și cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul, conținutul acestuia și modul în care rezultatele proiectului sunt folosite reprezintă în mod exclusiv opinia organizatorilor săi.