Prima paginăAnunțurioctombrie 2015 › Evenimentele programate de Asociația de-a arhitectura pentru luna noiembrie
27 octombrie 2015

Evenimentele programate de Asociația de-a arhitectura pentru luna noiembrie

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem invitația organizatorilor de participare la evenimentele programate de Asociația de-a arhitectura pentru luna noiembrie:
- Vernisaj expoziție ”Case Ciripite” - vineri 6 noiembrie 2015, ora 19:00, la Galeria Galateca, str. C.A. Rosetti nr.2-4, București.
Participarea se face cu confirmare prealabilă la adresa de e-mail oanapopescu@de-a-arhitectura.ro sau telefon 0788234575, Oana Popescu.

- ”De-a arhitectura Talks” ediția a II-a, eveniment care se desfășoară în cadrul ”Întâlnirilor de-a arhitectura” și care va avea loc sâmbătă 7 noiembrie 2015 între orele 10:00-17:00 în Amfiteatrul Institutului Cervantes - Bd. Regina Elisabeta nr.38, București.

Cu stimă,

27 octombrie 2015

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Dragi colegi,

Am bucuria de a va invita la cele doua evenimente organizate de Asociatia de-a arhitectura in luna noiembrie:

-1. Expozitia “Case Ciripite” editia II, in data 06.11.2015, ora 19.00, Galateca, Bucuresti. “Case ciripite” este o Expozitiei de creatie si fundraising, unde 16 arhitecti renumiti au creat si realizat Casute de pasarele, contribuind astfel la educatia de arhitectura si mediu construit din Romania.
Va invitam asadar sa descoperiti creatiile urmatorilor arhitecti: Leo Van Broeck - Bogdan & Van Broeck, Horatiu Racașan, Rudolf Grӓf - Vitamin Architects, Lama Architects, Alexandru Gavozdea, Unu la Unu, Studio 10 M, ADNBA, Oana Rades - Shift A+U, Andrei Butusina - Craft'r, Exhibit Arhitectura, Abrupt arhitectura, Silviu Musteața - Astil, Dorin Stefan - DSBA, Gabriel Rosca - Cooplan, stud. arh. Lucian Calugarescu.

si

-2. Intalnirile De-a arhitectura / "De-a arhitectura Talks”, editia II, in data 07.11.2015, Sala auditorul a Institutului Cervantes, orele 10.00-17.00.
Acest eveniment face parte din proiectul cultural Intalnirile De-a Arhitectura (De-a Arhitectura Talks), derulat de OAR Bucuresti in parteneriat cu Asociatia De-a Arhitectura ca raspuns la necesitatea de a asigura vizibilitate programelor educaționale deja existente in Romania dar și din dorința celor care fac deja parte din comunitatea De-a Arhitectura de a lărgi cercul către cei care vor să se implice în atingerea obiectivelor OAR privind educația de arhitectură și mediu construit. Prezentarile invitatilor din tara si din strainatate, precum si dezbaterile prilejuite de aceasta conferinta sunt o oportunitate de a reflecta si de a actiona pentru asumarea unui
nou rol al arhitectului in societate: arhitectul ca educator.

Va rog sa invitati si membrii filialelor dvs sa ne fie alaturi in frumoasa calatorie “de-a arhitectura”.
Va asteptam cu drag!

Corina Croitoru
Fundraising si PR Coordonator

www.de-a-arhitectura.ro
office@de-a-arhitectura.ro


Fișiere atașate: