Prima paginăAnunțurinoiembrie 2014 › Anunț angajare 05.11.2014
5 noiembrie 2014

Anunț angajare 05.11.2014

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Vă adresez această scrisoare de intenție pentru postul de arhitect în cadrul biroului dumneavoastră. Obiectivul profesional este de a contribui alături de o echipă determinată la dezvoltările din arhitectură, la descoperirea noilor tehnologii, materiale și aplicațiile lor în proiecte îndrăznețe care oferă un standard înalt și definește filosofia biroului pe piața de arhitectură. Consider că un proiect bazat pe standarde înalte este suma relațiilor ce se stabilesc între creativitate, interacțiune, dezbatere și experimente practice iar eu cred că sunt persoana ce poate realiza un astfel de proiect.
În 2012 am absolvit Facultatea de Arhitectură- UAUIM București după care am urmat un stagiu de practică de 6 luni în Germania în cadrul biroului Atelier Brückner GmbH, Stuttgart. Activitatea biroului este specializată pe design-ul de expoziții și muzee prin scenografii pentru târguri internaționale sau expoziții universale, muzee ale automobilului (BMW, Hyundai, Horsch) etc. Practica dezvoltată la Atelier Brückner s-a concretizat în proiecte de expoziții pentru CERN, Chocolate Adventure- Lindt și nu în ultimul rând muzeul automobilului Horch. După această experiență, m-am alăturat unei echipe tinere de arhitecți în cadrul biroului de arhitectură SC Energis Proiect SRL, București, unde am avut ocazia de a realiza proiecte de amenajări interioare, locuințe, clinici și centre de radioterapie.De-a lungul timpului am învățat, că o bună organizare, coordonare a informației și comunicare sunt cheia în realizarea unui proiect coerent. La acestea se adaugă competențele și abilitățile tehnice în operarea diferitelor software-uri, competențele lingvistice și nu în ultimul rând spiritul critic și creativitatea. În timpul studiilor universitare și după am participat la diferite concursuri care vizau nu numai arhitectura ci și scenografia sau artele vizuale, experiențe care m-au sprijinit și în practica de arhitectură prin diferite interpretări ale spațiului, rezultate în amenajări interioare. Abilitățile mele comunicaționale m-au ajutat în cadrul Atelier Brückner să lucrez în echipe multidisciplinare cu specialiști în: media design, communication design, light design precum și alături de cercetători sau furnizori. Experiența în România s-a conturat prin întocmirea documentațiilor necesare autorizării și a proiectului de execuție, interacțiunea cu legislația română, clienți, furnizori, autorități.
Sunt încântată să am prilejul de a colabora în realizarea unor proiecte de arhitectură alături de echipa dumneavoastră și sunt sigură că sunt persoana potrivită pentru a lucra în cadrul biroului. Având în vedere obiectivul meu profesional, de a lucra într-o echipa determinată și cu standarde înalte, consider ca sunteți biroul căruia eu vreau să mă alătur.De asemenea menționez că sunt dispusă să colaborăm începând cu luna noiembrie 2014 iar dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rog să nu ezitați să mă contactați la adresa de mai jos.
Vă mulțumesc anticipat.
Am atașat la prezenta scrisoare CV-ul iar pentru mai multe informații puteți accesa următorullink: gheorgheliana.wix.com/architecture

Cu respect,

Liana-Elena Gheorghe

-----------------------------------------------------------------------
arh. Liana-Elena GHEORGHE
-----------------------------------------------------------------------
tel: +40 730 687 633
e-mail: gheorghe_liana@yahoo.com
website: gheorgheliana.wix.com/architecture


Fișiere atașate: