Prima paginăAnunțuriaprilie 2014 › Invitație la ROCAD 2014 (7-8 Mai)
30 aprilie 2014

Invitație la ROCAD 2014 (7-8 Mai)

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem, din partea Conducerii Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" București, invitația de a participa la a III-a ediție a Convenției Române de Arhitectură și Design (ROCAD) care va avea loc în zilele de 7 și 8 mai 2014 la Palatul Patriarhiei, București.

Precizăm că arhitecții membri ai Filialei București a O.A.R. au acces gratuit la această ediție ROCAD.

Participarea la eveniment se va face în baza unei înscrieri prealabile și a prezentării legitimației de membru OAR la biroul de înregistrare ROCAD 2014, Palatul Patriarhiei, Aula Magna Teoctist Patriarhul.

Cu stimă,

30 aprilie 2014

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Invitație la ROCAD 2014 (7-8 Mai)

Conducerea Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, vă invită să participați la cea de de a treia ediție a Convenției Române de Arhitectură și Design (ROCAD). Arhitecții membri ai Filialei Teritoriale București a OAR vor avea acces GRATUIT la ROCAD 2014.

Convenția Română de Arhitectură și Design (ROCAD), va avea loc în zilele de 7 și 8 mai anul curent, la Palatul Patriarhiei din București. Keynote speakerii care vor participa la ediția de anul acesta sunt după cum urmează: Glenn Murcutt (premiul Pritzker); Sigurdur Einarsson (premiul Mies van der Rohe); Paul Andreu (Grand Prix National d'Architecture, Cristal Globe și Premiul Academiei Internaționale); Ross Lovegrove (Red Dot Best of the Best, Maestru de Design la Royal College of Art); Wolf D. Prix (biroul de arhitectura Coop Himmelb(l)au, premiul RIBA); Juhani Pallasmaa (membru al AIA, membru al Juriului Pritzker); Rosa Cervera și Javier Pioz (premiul "Golden Award Global" din Singapore); Gunny Harboe (titlul "Tanarul Arhitect al anului 2001" decernat de AIA, deținător al titlului "Chicagoan of the Year); Angelo Kokkino (fondator și președinte “Ghafari Associates”, expert în aviație) .

În cadrul ROCAD 2014, se va desfășura dezbaterea publică pe tema “Statutul arhitectului” și vor avea loc conferințe, ceremonii de decernare a titlurilor de Doctor Honoris Causa și vernisaje ale unor expoziții de fotografie cu lucrări semnate de unii dintre invitații de peste hotare.

Participarea la eveniment se va face în baza unei înscrieri prealabile și a prezentării legitimației de membru OAR la biroul de înregistrare ROCAD 2014, Palatul Patriarhiei, Aula Magna Teoctist Patriarhul.

Intrarea la Palatul Patriarhiei se va face din Aleea Dealul Patriarhiei, nr. 25.

Notă: Invitația prevede locuri standard. În cazul în care se va opta pentru locuri VIP (primele 10 rânduri), se va achita suma de 15 Euro, reprezentând diferența de sumă dintre locurile standard și VIP.

Vă așteptăm la eveniment.

Cu respect,

Comitetul de organizare ROCAD

Pentru detalii despre ROCAD 2014, va rugăm să contactați Direcția Operațională a comitetului de organizare ROCAD
DK Events: Tel.: 021 231 27 36; mobil: +40 726 718 757; e-mail: office@dkevents.ro; simona@dkevents.ro; web: www.rocad.org.ro