Prima paginăAnunțurimartie 2012 › Reminder Conferinta INGLASS 2012
22 martie 2012

Reminder Conferinta INGLASS 2012

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va reamintim invitatia de a participa la conferinta INGLASS 2012 editia a II a care va avea loc in zilele de 23 si 24 aprilie 2012 la J.W Mariott Grand Hotel Bucuresti.
Membri OAR se mai pot inscrie gratuit pana in data de 31 martie in limita locurilor disponibile.

Cu stima,

22 martiie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Membrii Ordinului Arhitectilor din Romania se mai pot inscrie gratuit la Expoconferinta de Arhitectura INGLASS 2012 pana 31 martie, in limita locurilor disponibile.

Inscrieri accesand formularul: http://www.ieglass.ro/formular_oar.php

La INGLASS vor fi prezentate:

Fatadele de sticla neagra din Graz, Austria, create de GS Architecture pentru proiectul Black Panther.

Singurul proiect european pe sticla din Sankt Petersburg, cu sticla reflectorizanta in patru culori, realizat de Miguel Pallares-Lopez de la Piuarch.

Complexul Milanofiori din Italia, cu gradini interioare amenajate in spatele unor vitraje duble, cu o fatada publica si una privata, proiect semnat de Paolo Brescia.

Cutia uriasa de sticla din Palatul Esma Sultan, un exemplu al utilizarii sticlei in arhitectura contemporana la valente maxime dat de Gokhan Avcioglu.

Sticla care transforma fatada intr-un sistem complex, ce reflecta personalitatea orasului, mesaj transmis de Juan Coll-Barreu prin proiectul Health Department HQ din Bilbao.

Casa Memoriala Tose Proeski din Skopje, un proiect cultural construit din beton si sticla, care a obtinut in 2011 marele premiu la Festivalul International de Arhitectura de la Barcelona.

Informatii suplimentare in materialele atasate.

Va multumim !

Bogdan Romaniuc
Project Manager

T: +40741117720
E: bogdan.romaniuc@abplus.ro
W: www.ieglass.ro

Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus Events, impreuna cu partenerii de eveniment, va invita la cea de-a II-a editie a Expoconferintei de Arhitectura INGLASS, dedicata arhitectilor, inginerilor proiectanti si liderilor din domeniul sticlei si structurilor. La INGLASS vor fi prezentate realizarile arhitecturale recente, premiate la concursurile internationale de profil pentru aplicatiile sticlei in structuri de metal, beton si lemn.
Vor conferentia arhitecti si proiectanti de structuri castigatori ai 9 premii importante, printre care International Residential Property Award 2011, The Emirates Leaf Glass Awards 2011, World Architecture Festival 2011 si European Steel Design Awards 2011. Alaturi de specialisti participa liderii mondiali din domeniul sticlei - Saint-Gobain Glass, Guardian si AGC – si al peretilor cortina – Permasteelisa.
Va invitam la INGLASS pentru a-i intalni pe cei care creeaza arhitectura de maine.
Ultimele infatisari ale sticlei din Europa si Asia, prezentate la INGLASS 2012
Fatadele de sticla neagra din Graz, Austria, create de GS Architecture pentru proiectul Black Panther.
Singurul proiect european pe sticla din Sankt Petersburg, cu sticla reflectorizanta in patru culori, realizat de
Miguel Pallares-Lopez de la Piuarch.
Complexul Milanofiori din Italia, cu gradini interioare amenajate in spatele unor vitraje duble, cu o fatada publica si una privata, proiect semnat de Paolo Brescia.
Cutia uriasa de sticla din Palatul Esma Sultan, un exemplu al utilizarii sticlei in arhitectura contemporana la valente maxime dat de Gokhan Avcioglu.
Sticla care transforma fatada intr-un sistem complex, ce reflecta personalitatea orasului, mesaj transmis de Juan Coll-Barreu prin proiectul Health Department HQ din Bilbao.
Casa Memoriala Tose Proeski din Skopie, un proiect cultural construit din beton si sticla, care a obtinut in 2011 marele premiu la Festivalul International de Arhitectura de la Barcelona.
Structuri sub sticla, cu Dan Dubina si Dragos Marcu
Vor vorbi la INGLASS despre rolul structurilor de a oferi siguranta sticlei invitatii sectiunilor specializate: Prof. dr. ing. Dan Dubina, Presedintele Asociatiei Producatorilor de Constructii Metalice din Romania si ing. Dragos Marcu, castigatorul European Steel Awards for Steel Structure 2011, acordat de European Commission of Metal Buildings.
Sticla in arhitectura contemporan
"Arhitectura reflecta spiritul timpului. Sticla inseamna lumina, transparenta, comunicare, interactiune",
arh. Paolo Brescia
"Sticla trebuie privita ca o componenta unica, datorita calitatii sale de a fi transparenta, pentru a crea imagini vizuale deosebite. Aceasta transparenta ofera, in acelasi timp, si un spatiu de delimitare",
arh. Gokhan Avcioglu
"Cred ca sticla innobileaza metalul, iar acesta confera siguranta sticlei, atunci cand sunt folosite, cu stiinta, impreuna", Prof. dr. ing. Dan Dubina
„O dezbatere despre sticla arhitecturii i arhitectura sticlei e importanta uneori ca un mesaj esential, mesaj intr-o sticla', arh. Serban Tiganas
INGLASS 2011
„Am avut placerea si onoarea sa spun cateva cuvinte la Conferinta INGLASS si au fost in jurul urmatorului mesaj: sticla este poate materialul cel mai contemporan in constructii', arh. Dan S. HANGANU.
"Saint - Gobain Glass a avut ca obiectiv prin prezenta la INGLASS in primul rand cresterea calitatii arhitecturii alaturi de arhitecti si sprijinirea cuvantului lor pentru intreaga societate, sprijinirea acestor initiative printr-un mesaj comun, si nu in ultimul rand, dorinta de a fi parte din mesajul lor", Cosmin POPESCU – Saint-Gobain Glass.
„Mesajul si telul prezentarii mele de la Conferinta INGLASS a fost de a arata ca astazi aproape orice este posibil cu sticla filmata, am prezentat proiecte de acum 50 de ani si pana in zilele noastre", Francesco TRITTA – Guardian.
„Accentul din prezentarea pe care am sustinut-o la INGLASS a fost pus pe feroneria arhitecturala. Scopul participarii noastre la INGLASS a fost de a impresiona si de a motiva arhitectii romani sa lucreze cu produse Bohle", Julia RIES – Bohle.
„In sala in care s-a desfasurat Conferinta INGLASS au fost oameni care, in diverse feluri, framanta sticla cu mintea, ca arhitecti, ca producatori de sticla, ca fatadieri, oameni care iubesc sticla", arh. Calin NEGOESCU.
"INGLASS este un prilej exceptional de a aduna oameni care sunt interesati de acest subiect si de a veni fiecare cu propria contributie si a face un fel de revista la zi a tot ceea ce se intampla mai important in domeniu acum", arh. Zeno BOGDANESCU.
Acest mesaj este trimis doar catre clientii ABplus Events si persoanelor interesate de Evenimentele ABplus Events. Daca acest mesaj a fost trimis din greseala catre adresa dvs de email ne cerem scuze si va rugam sa va dezabonati.


Fișiere atașate: