Prima paginăAnunțuridecembrie 2011 › Curs fotografie organizat de catre O.A.R. Bucuresti
7 decembrie 2011

Curs fotografie organizat de catre O.A.R. Bucuresti

Stimati colegi,

Arhitectul Mihail Moldoveanu, specialist in fotografie de arhitectura, autor a mai multor albume de referinta al carui nume poate fi intilnit si in paginile a numeroase reviste de arhitectura, a inaintat o oferta pentru sustinerea unui curs de fotografie de arhitectura destinat membrilor filialei noastre. Sintem datori sa mentionam ca, datorita performantelor sale in domeniul fotografiei de arhitectura, domnul arhitect a fost invitat ca membru in juriul sectiunii de fotografie la doua editii ale Anualei de Arhitectura Bucuresti.

Cursul prezentat in oferta cuprinde trei etape:

- Etapa I - cuprinzind un numar de ore pe care Mihail Moldoveanu le va prezenta on-line, incheiate cu o tema practica pentru lucrarea finala;

- Etapa II - un workshop cu durata de o saptamina pe parcursul caruia cursantii vor avea teme pentru lucrari ale caror rezultate vor fi comentate impreuna cu Mihail Moldoveanu;

- Etapa III - prelegeri on-line cu teme pentru lucrari practice diferite, incheiate cu o lucrare de absolvire a cursului.

Intrucit nu am putut preciza numarul cursantilor, asteptam din partea dumneavoastra inscrieri pentru curs urmind ca, in functie de numarul solicitarilor, sa putem stabili costul cursului.

Va rugam sa ne transmiteti in scris, direct la sediul filialei, sau pe e-mail, la adresa filialei - oarbuc@rdsmail.ro - cererile dumneavoastra pina in data de luni 9 ianuarie 2012.

In asteptarea raspunsului dumneavoastra,

prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc,

Presedinte O.A.R. Bucuresti

07 dec. 2011

Actualizare 12 dec 2011: Gasiti in atasament, prezentarea cursului de fotografie pentru arhitecti intocmita de arh. Mihail Moldoveanu, autorul acestei initiative. Prezentarea este insotita de un scurt C.V. al autorului.

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro


Fișiere atașate: