Prima paginăAnunțuridecembrie 2011 › Prezentarea Catalogului Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011
7 decembrie 2011

Prezentarea Catalogului Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va invitam sa participati la prezentarea Catalogului Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011.
Evenimentul va avea loc joi 8 decembrie 2011, ora 19:00, la showroomul Piastrelle, Bucuresti - Calea Bucurestiului nr. 91A, Otopeni, Ilfov.

Va asteptam,

7 decembrie 2011

arh. Cornelia Burcus
Secretar Executiv

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Ordinul Arhitectilor din România - Filiala Bucuresti, Igloo Media si Piastrelle invita arhitectii la prezentarea Catalogului Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011

Ordinul Arhitectilor din România - Filiala Bucuresti, în parteneriat cu Igloo Media si Piastrelle, va invita joi, 8 decembrie, ora 19.00, la prezentarea Catalogului Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011.

Prestigioasa competitie a oferit si în acest an o imagine cuprinzatoare si pertinenta asupra realizarilor arhitectilor membri ai Filialei OAR Bucuresti. Continuând seria inaugurata de igloomedia în 2003, cel de-al noualea volum al catalogului Anualei reuneste în paginile sale toate proiectele înscrise în competitie si marcheaza, totodata, dovada calitatii din ce în ce mai ridicate a arhitecturii locale.

Prezentarea catalogului va avea loc în ambientul showroomului Piastrelle din Bucuresti (Calea Bucurestilor nr. 91 A, DN 1, Otopeni, Ilfov), un loc în care invitatii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi tendinte din lumea ceramicii, combinate în armonia culorilor si diversitatea materialelor de cea mai buna calitate.

Evenimentul va fi însotit de un concert marca Ioan Gyuri Pascu si trupa sa The Blue Workers. La final, toti invitatii vor primi Catalogul Anualei.

Catalogul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2011

Anuala de Arhitectura Bucuresti 2011 s-a desfasurat între 7 si 17 iulie, la Sala Dalles, sub tematica Concursului de Arhitectura, vazut ca un mod de impunere a calitatii în domeniu. Atât profesionistii, cât si reprezentantii publicului larg au putut asista la o serie de evenimente diverse: competitii de arhitectura si design, conferinte, spectacole, workshop-uri, expozitii. De asemenea, Anuala de Arhitectura Bucuresti 2011 a constituit ocazia potrivita de a serba un deceniu de existenta a filialei din Bucuresti a OAR. "Desi în plina criza economica, arhitectura în Bucuresti pare sa reziste atât cantitativ, cât si calitativ. De aceea, trebuie în mod constant sa inventam evenimente prin care sa o promovam catre publicul larg, caci numai o permanenta comunicare ne va asigura persistenta în constiinta publica generala", declara arh. Emil Ivanescu, Vicepresedinte OAR Bucuresti si Comisar al Anualei de Arhitectura 2011, în prefata volumului.

Catalogul prezinta, prin imagini si text, toate proiectele înscrise în competitie, într-un format grafic de calitate. Anul acesta, au existat 9 categorii de concurs: Arhitectura - Social-Culturale, Arhitectura - Locuinte, Amenajari si Design Interior, Restaurare si Reabilitare, Studii si Proiecte Nerealizate, Carte de Arhitectura, Imagine de Arhitectura - Fotografie, Imagine de Arhitectura - Desen si Proiecte de Diploma. în urma jurizarii, au fost acordate 7 premii, 4 mentiuni de onoare si 9 nominalizari. Premiul Opera Omnia, pentru întreaga cariera, a revenit prof. dr. arh. Zoltan Takacs.

Adresa showroom Piastrelle: Calea Bucurestilor nr. 91 A, DN 1, Otopeni, Ilfov, intoarceti sub podul din dreptul aeroportului Otopeni daca veniti din Bucuresti

Persoana de contact:

Alexandra Marchidanu

Tel: 0314 056 142

E-mail: alexandra.marchidanu@piastrelle.ro