Prima paginăAnunțurimai 2011 › Arhitectul Adrian Spirescu vorbeste la GIS despre cladirile inalte
4 mai 2011

Arhitectul Adrian Spirescu vorbeste la GIS despre cladirile inalte

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va informam ca in cadrul Conferintei Nationale de Arhitectura GIS, arh. Adrian Spirescu va sustine prezentarea cu tema "Cateva idei despre cladirile inalte - arhitectura programelor de birouri si hotel".
Conferinta GIS va avea loc marti 14 iunie 2011 la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.
Inscrierile se fac la adresa www.iegis.ro

Cu stima,

4 mai 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Arhitectul Adrian Spirescu va fi speaker in cadrul Conferintei Nationale de Arhitectura GIS si va sustine in prima sesiune a evenimentului prezentarea: "Cateva idei despre cladirile inalte - arhitectura programelor de birou si hotel".

Adrian Spirescu este lector la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, castigator al premiului pentru managementul arhitecturii in Olanda si al premiului special al Bienalei de Arhitectura Bucuresti, editia 2010, sectiunea arhitectura experimentala.

GIS face parte din seria conferintelor nationale de arhitectura organizate de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, alaturi de INGLASS (invitat: Dan S. Hanganu) si RIFF (22 noiembrie 2011 - invitat: Werner Sobek).

Conferinta va avea loc pe 14 iunie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Constanta Ballroom, si va aborda cele trei infatisari ale arhitecturii moderne in Romania: birouri, hoteluri si cladiri comerciale.

Va invitam sa va inscrieti la GIS pe www.iegis.ro. Pana pe 15 mai accesul membrilor Ordinului Arhitectilor din Romania la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile.