Prima paginăAnunțuriaprilie 2011 › Curs organizat de Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert
27 aprilie 2011

Curs organizat de Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem alaturat informatii privind cursul organizat de Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert in vederea adaptarii Eurocod-urilor ca standarde nationale de proiectare a structurilor.

Cu stima,

27 aprilie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert si cu sprijinul Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri
organizeaza Cursuri Eurocode

Cursuri Eurocode sustinute de Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert si cu sprijinul Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS)

In perspectiva adoptarii Eurocode-urilor ca standarde nationale de proiectare, in perioada 11 - 15 aprilie 2011 Nemetschek Romania impreuna cu EurocodeExpert si cu sprijinul Asociatiei Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri (AICPS) a organizat Cursul tematic "SCIA ENGINEER SI EUROCODURI - PENTRU O PROIECTARE EFICIENTA SI DURABILA". Cursul a avut ca tema centrala prezentarea modurilor de introducere a Eurocodurilor in metodologia de proiectare si calcul a structurilor, fiind sustinut de profesori de specialitate din Universitati de Constructii.

Dintre subiectele cursului amintim:
- EUROCODE 0: Bazele proiectarii structurilor
- EUROCODE 1: Actiuni asupra structurilor
- EUROCODE 8: Proiectarea structurilor pentru rezistenta la cutremure
- SCIA ENGINEER: Calcul automat al structurilor. Actiuni si verificari bazate pe EUROCODE.

La curs au participat 40 de specialisti veniti din toata tara.

Cursul a fost foarte apreciat de participanti atat pentru aspectele teoretice prezentate, cat si pentru aplicarea lor practica in metotologia de proiectare. "Consider un castig participarea la acest curs si doresc sa particip si la alte cursuri ce vor fi organizate legat de aplicarea Eurocodurilor." sau "Foarte buna prezentarea Eurocodurilor si de asemenea,
foarte utila partea practica in care s-au prezentat exemple de aplicare ale Eurocodurilor in programele de calcul" au fost doar doua dintre aprecierile facute de cursanti.

In incheierea cursului doamna drd. ing. Ruxandra Darmon (indrumator prof. dr. ing. Horia-Aurel Andreica), ca specialist din partea Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, a facut o foarte interesanta prezentare cu titlul "Securitatea impotriva incendiilor in proiectarea performanta", de aplicarea a Eurocodurilor la proiectarea la foc.

In urma aprecierilor deosebite primite din partea cursantilor, Nemetschek Romania va continua organizarea cursului si in alte orase din tara. Cei interesati sa participe la curs sunt rugati sa ne contacteze pe e-mail la adresa: eurocode@nemetschek.ro specificand si orasul unde sunteti dispusi sa participati la curs.

Programa detaliata a cursului o puteti descarca AICI: Programa curs
http://documentatie.nemetschek.ro/nl/Programa_curs_AICPS_2011_nem.pdf