Prima paginăAnunțurimartie 2011 › Informatii suplimentare conferinte Construct Week 2011
18 martie 2011

Informatii suplimentare conferinte Construct Week 2011

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem informatii suplimentare privind cele doua conferinte - de ARHITECTURA si de URBANISM - care vor avea loc pe 7 aprilie 2011 la Iasi in cadrul Forumului Regional in Constructii Construct Week 2011.

Cu stima,

18 martie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Pe 7 aprilie, la Iasi, peste 200 de specialisti, arhitecti si urbanisti, din Moldova, Bucovina si Republica Moldova participa la Forumul Regional in Constructii Construct Week 2011, la cele doua conferinte regionale de specialitate: Conferinta de ARHITECTURA si Conferinta de URBANISM.

Evenimentul este organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ordinul Arhitectilor din Romania, Registrul Urbanistilor din Romania si ABplus Events.

Invitati speciali: Arh. Anca GINAVAR, Director General Directia Generala Dezvoltare Teritoriala, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului; Arh. Vladimir MODARCA, Presedintele Uniunii Arhitectilor din Republica Moldova si Arhitect Sef al Municipiului Chisinau; Arh. Iurie POVAR, Director General Urbanproiect Chisinau; Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu"; Arh. Adrian SOARE, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania; Arh. George CARAPANU, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Iasi-Vaslui si Arh. Mircea GRIGOROVSCHI, Reprezentantul Teritorial al Registrului Urbanistilor din Romania pentru Regiunea Nord-Est.

Lista completa a invitatilor si programul conferintelor pe www.constructweek-iasi.ro

Cele doua conferinte vor aborda subiecte de actualitate si de interes din domeniile constructii, arhitectura si urbanism, oferind companiilor 4 modalitati de participare, cu beneficii de imagine si promovare.

Inscrierea companiilor continua pana pe 25 martie pe www.constructweek-iasi.ro, in limita locurilor disponibile.