Prima paginăAnunțuriianuarie 2011 › Declaratie comuna Rosia Montana
10 ianuarie 2011

Declaratie comuna Rosia Montana

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem alaturat Declaratia comuna a Pro Patrimonio, ICOMOS si a Academiei Romane privind Rosia Montana.

Cu stima,

10 ianuarie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Stimati colegi, membri ai OAR,

Ordinul Arhitectilor din Romania saluta si se asociaza pozitiilor exprimate in Declaratia comuna a Pro Patrimonio, ICOMOS si a Academiei Romane, prin arhitectii Serban Sturdza, Sergiu Nistor si academicianul Ionel Haiduc, care au semnat acest document important in numele organizatiilor mentionate. Asa cum am reafirmat la ultimele doua reuniuni ale Consiliului National OAR, pozitia organizatiei este ferma si durabila in ceea ce priveste viitorul Rosiei Montane privit prin prisma nevoii de a fi construit pornind de la valorile inestimabile de patrimoniu universal si pe baza principiilor sustenabilitatii.

Va transmit textul declaratiei aducandu-va aminte de pozitia comuna adoptata de UAR si OAR si mandatul consolidat acordat de ordin domnului vicepresedinte Serban Sturdza pentru a ne exprima pozitia.

Imi exprim speranta ca vocea arhitectilor, asociata vocilor din comunitatile stiintifice romanesti si internationale, ale parlamentarilor romani si europeni cu discernamant profund, sa fie auzita si sa conduca pe calea pe care ne-o dorim.

Serban Tiganas,

Cluj - Napoca, 6.01.2011


Fișiere atașate: