Prima paginăAnunțuriiulie 2010 › Scrisoarea Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) adresata Ministrului Finantelor Publice
15 iulie 2010

Scrisoarea Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) adresata Ministrului Finantelor Publice

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem spre consultare Scrisoarea Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR) adresata Ministrului Finantelor Publice.
Cei care doresc sa formuleze si alte propuneri sau observatii sunt invitati sa le transmita direct catre O.A.R. National pe adresa de e-mail: office.oar@rdslink.ro

Cu stima,

15 iulie 2010

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Va transmitem, alaturat, scrisoarea nr. 10.508 din 28 iunie 2010 a Uniunii Profesiilor Liberale din Romania (UPLR), adresata Ministrului Finantelor Publice, Domnul SEBASTIAN VLADESCU, referitoare la impactul asupra profesiilor liberale a noilor modificari la Codul Fiscal. Scrisoarea este formulata in numele tuturor organizatiilor profesionale membre UPLR, din care face parte si OAR incapand cu 2001.

Va rugam sa aduceti la cunostinta tuturor membrilor documentul atasat pentru a formula, daca este cazul, si alte propuneri sau observatii. Dupa primirea observatiilor sau propunerilor le vom transmite de urgenta la UPLR.

Cu deosebita consideratie,

Adriana Tanasescu,

Secretar general


Fișiere atașate: