Prima paginăAnunțurimartie 2010 › Proiectul de modificare a Legii 184/2001
3 martie 2010

Proiectul de modificare a Legii 184/2001

Stimate colege,
Stimati colegi

Sambata 27 februarie incepand cu ora 9:00, a avut loc la Iasi intalnirea Consiliului de Conducere National. Unul dintre punctele prezente pe ordinea de zi se referea la aprobarea proiectului de modificare a Legii 184/2001.

Deoarece modificarile propuse nu au intrunit acceptul majoritatii Consiliului de Conducere Teritorial (miercuri 24 februarie 2010), Colegiul Director al Filialei Bucuresti a inaintat catre O.A.R. o sinteza cuprinzand observatiile majore la proiectul propus si a respins in totalitate propunerea de proiect. Totodata, in materialul inaintat Consiliului National Filiala Bucuresti a solicitat prelungirea cu inca doua saptamani a perioadei de analiza a proiectului deoarece acesta a fost trimis spre consultare cu numai sase zile inainte de intrunirea Consiliului de Conducere National. Va prezentam alaturat, spre stiinta, documentul inaintat de Filiala Bucuresti impreuna cu cele trei pozitii ale colegilor nostri care au facut initial parte din comisia de redactare a proiectului dar ale caror pareri au fost ignorate. De asemenea va prezentam si propunerea de proiect inaintata de O.A.R. National.

Consiliul National a fost de acord cu propunerea Filialei Bucuresti si ca urmare, solicitam celor interesati sa ne avanseze in scris observatiile pe care le considera oportune pentru modificarea legii pana la data de vineri 12 martie 2010 ora 14:00.

In partea a doua a Consiliului National a fost prezenta doamna arhitect Selma Harrington, Presedinte al Consiliului Arhitectilor din Europa, care a prezentat Politicile pentru Arhitectura in Irlanda.


Cu stima,
03.03.2010
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus


Fișiere atașate: