Prima paginăAnunțurinoiembrie 2008 › Sistem completare dovezi inregistrare proiect arhitectura online
28 noiembrie 2008

Sistem completare dovezi inregistrare proiect arhitectura online

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va informam ca Filiala Bucuresti a O.A.R., va pune la dispozitie incepand cu luna decembrie 2008, un sistem de completare online a cererilor si dovezilor de inregistrare a proiectelor de arhitectura din cadrul documentatiilor PAC / PAD.

Sistemul poate fi accesat la adresa http://dovezi.oar-bucuresti.ro/

Pentru folosirea sistemului este nevoie de o parola individuala a fiecarui membru al filialei. Parola se elibereaza la sediul filialei, incepand cu data de marti 2 decembrie 2008 numai membrilor filialei care se vor prezenta personal si se vor legitima cu cartea de identitate.

Taxa pentru dovezile completate online va fi de 20 RON/dovada. Membrii filialei care vor prezenta dovezi completate in alt mod decat aplicatia online vor plati in continuare taxa de 25 RON/dovada.

Dovezile si cererile completate online, tiparite, semnate si stampilate de dumneavoastra vor fi prezentate la sediul filialei pentru a fi inregistrate (numar inregistrare, stampila filialei, semnatura). Programul de inregistrare a dovezilor online la sediul O.A.R. Bucuresti este de luni pana vineri, intre orele 11:00 - 15:00, program dupa care functioneaza acest serviciu si in prezent.

Pentru instructiunile de folosire a sistemului de eliberare online va invitam sa consultati pagina http://dovezi.oar-bucuresti.ro/doc/ si documentul atasat.

Cu stima,

28 noiembrie 2008

Secretar Executiv,
arh. Cornelia Burcus


Fișiere atașate: