Prima paginăAnunțuriseptembrie 2008 › UE trimite companiile romanesti in Japonia si Coreea
15 septembrie 2008

UE trimite companiile romanesti in Japonia si Coreea

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem, din partea Firmei Deloitte Consultanta, detalii privind implementarea unui program al Comisiei Europene destinat companiilor din Romania privind participarea companiilor romanesti la Misiuni Economice in Japonia si Coreea de Sud.
Pentru detalii va invitam sa consultati atasamentul.
 
Cu stima,
 
15 septembrie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 

Stimati Domni, 

Deloitte Consultanta implementeaza un program al Comisiei Europene destinat companiilor din Romania. Acesta se refera la participarea companiilor romanesti la Misiuni Economice in Japonia si Coreea de Sud.

Proiectul se adreseaza companiilor din 6 sectoare diferite: Design interior, Constructii (inclusiv Arhitectura si Proiectare), Aparatura medicala, IT, Tehnologii legate de mediu, Design vestimentar.

In cadrul misiunilor economice, companiile din Romania vor avea oportunitatea de a-si prezenta produsele/creatiile/tehnologiile si de a  discuta cu potentiali  parteneri de afaceri /colaboratori din cele doua tari asiatice.

Companiile vor fi instruite de catre Deloitte Consultanta in vederea pregatirii participarii la evenimentele din Japonia si Coreea.

Costurile participarii la misiunile economice, mai putin cele legate de transport, sunt suportate de Comisia Europeana.

Pentru a afla mai multe informatii, va rugam sa accesati urmatorul site: www.eu-gateway.eu si sa cititi materialele atasate:

<<EU-Gateway Programme.rar>> <<EU_Gateway_comunicat.doc>>

Companiile interesate pot aplica pentru acest program pe site-ul: www.eu-gateway.eu inainte de 26 septembrie 2008.

Daca sunteti interesati va rugam sa ne comunicati si la Patronat ( tel: 021.311.95.94; mobil: 0722.222.481, e-mail: office@psc.ro)

Cu stima,

Adriana Iftime

Director General


Fișiere atașate: