Prima paginăAnunțuriseptembrie 2008 › Oportunitati de finantare prin Programul Operational Regional
11 septembrie 2008

Oportunitati de finantare prin Programul Operational Regional

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti - Ilfov va invita sa participati la sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari de fonduri prin Regio - Programul Operational Regional, domeniile majore de interventie:
5.1 Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si crearea / modernizarea infrastructurilor conexe si
4.2 Reabilitarea siturilor industriale poluate si neutilizate si pregatirea pentru noi activitati
 
Evenimentul va avea loc in ziua de 22 septembrie 2008 incepand cu ora 9:30 la Sala Victoria a Hotelului Residence Oliviers, str. Clucerului nr. 19 (perimetrul Arcul de Triumf – B-dul Ion Mihalache)
 
 Membrii Filialei Bucuresti care doresc sa participe la acest seminar sunt invitati sa transmita formularul de participare completat si semnat pana cel tarziu 15 septembrie 2008, prin tel/fax 021 3159659, 021 3159665 sau prin e-mail: contact@adrbi.ro .
Transmitem, in atasament, invitatia, programul evenimentului, harta locatiei si formularul de participare.
 
Cu stima,
 
11 septembrie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 

Stimate Doamne, Stimati Domni,

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, in calitate de Organism Intermediar pentru implementarea Regio – Programul Operational Regional, organizeaza in ziua de 22 septembrie 2008 o sesiune de informare destinata potentialilor beneficiari de finantari nerambursabile pentru restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural si pentru reabilitarea siturilor industriale poluate, respectiv: autoritati publice locale, autoritati ale administratiei publice centrale, organizatii neguvernamentale cu activitati in domeniul protejarii monumentelor istorice, unitati de cult.

Sesiunea se va desfasura la Sala Victoria a Hotelului Residence Oliviers, str. Clucerului nr. 19 (perimetrul Arcul de Triumf – B-dul Ion Mihalache) incepand cu ora 9.30.

In anexa la prezentul, gasiti invitatia, programul evenimentului, harta locatiei si formularul de inregistrare.

Va asteptam.

 

Ioan CIUPERCA

Expert Comunicare

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov

Tel.: 021.313.80.99, fax: 021.315.96.65

www.adrbi.ro

 


Fișiere atașate: