Prima paginăAnunțuriianuarie 2008 › Intalnire intre membrii ce desfasoara activitati independente in birouri individuale de arhitectura si reprezentantii Administratiei Financiare a Sectorului 2
31 ianuarie 2008

Intalnire intre membrii ce desfasoara activitati independente in birouri individuale de arhitectura si reprezentantii Administratiei Financiare a Sectorului 2

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Pentru a sprijini activitatea membrilor care desfasoara activitati independente prin birouri de arhitectura, dorim sa organizam o intalnire cu reprezentantii Administratiei Financiare a Sectorului 2.
 
Vor fi discutate aspecte referitoare la relatia administratie fiscala - contribuabili si obligatii fiscale ale contribuabililor persoane fizice.
 
In vederea organizarii acestei intalniri, cei interesati sunt invitati ca pana luni 4 februarie sa transmita prin e-mail la adresa oarbuc@rdsmail.ro confirmarea de participare cu precizarea numelui, a denumirii biroului de arhitectura si a adresei la care acesta functioneaza (inclusiv sectorul). Confirmarea urgenta a participarii este obligatorie deoarece determina stabilirea locului in care se va desfasura intalnirea si a datei de desfasurare.
 
Cu stima,
 
31 ianuarie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus