Prima paginăAnunțuriianuarie 2008 › A patra promotie de experti in Fonduri Structurale
29 ianuarie 2008

A patra promotie de experti in Fonduri Structurale

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem alaturat, anuntul O.A.R. National privind organizarea celei de-a patra serii a cursurilor on-line pentru expertii si managerii proiectelor cu Fonduri Structurale.
 
Cu stima,
 
29 ianuarie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 
 

Lansarea celei de-a patra serii a cursurilor on-line

pentru expertii si managerii proiectelor cu Fonduri Structurale

 

~ Comunicat de presa ~

 

Bucuresti, 15 ianuarie 2008

 

In urma succesului organizarii primelor trei serii de cursuri post-universitare la distanta (on-line), prin care au obtinut sau sunt pe cale de a obtine atestarea competentelor in domeniu managementului de proiect / gestionarii proiectelor realizate cu Fonduri Structurale si de Coeziune un numar de peste 70 de cursanti, va informam ca, incepand cu data de 16 ianuarie pana in data de 30 ianuarie 2008, vor avea loc inscrierile pentru seria a patra a cursurilor. Reamintim ca acest program non-guvernamental este realizat sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida “EU-RO Clearing Funds” (www.Portal.StructuralFunds.ro), prin parteneriatul dintre EUROLINK-House of Europe si  Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea”, membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana.

 

Cursul practic post-universitar se desfasoara on-line, pe o durata de aproximativ 3 luni si contine o diversitate de module distincte, care sunt inserate succesiv pe o pagina dedicata de internet. Printre modulele de curs se numara: Managementul ciclului de proiect; Completarea cererii de finantare si realizarea dosarului tehnic al proiectului; Studiul de fezabilitate, analiza de risc și senzitivitate; Planul de afaceri, analiza cost-beneficii și bugetarea proiectului; Achizitiile publice si  ajutorul de stat; Evaluare, audit si comunicare. Cursul incorporeaza, de asemenea, materiale esentiale prezentate de experti guvernamentali si consultanti/traineri independenti in cadrul ultimelor evenimente speciale organizate in noiembrie 2007 – Ziua Concurentei si Competitivitatii in Romania (Palatul Parlamentului), respectiv in decembrie 2007 – Forumul Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene (World Trade Center Bucuresti). Coordonarea stiintifica din partea Universitatii “Gheorghe Cristea” este asigurata de Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU, Seful Departamentului de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala, iar din partea Platformei de Actiune si Interventie Rapida “EU-RO Clearing Funds”, Prof. Radu PASCU, Certified Management Consultant.

 

Cursantilor li se raspunde prin e-mail la toate chestiunile punctuale pe care le ridica cu privire la eventuale neclaritati asupra materialelor bibliografice parcurse, iar, la cerere, pot solicita consiliere personala din partea unuia dintre lectorii implicati. De asemenea, cursantii pot beneficia de o bursa integrala pentru participarea la unul din evenimentele nationale sau regionale in domeniu, sub coordonarea Casei Europei. Grupa a patra a cursului online va desfasura modulele de curs in perioada 4 februarie – 3 mai 2008. Pentru detalii privind modalitatea de inscriere si costul aferent, va rugam sa consultati paginile de internet www.StructuralFunds.ro sau www.Portal.StructuralFunds.ro .

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti scrie la adresa de email: eurolink@b.astral.ro sau fax: (021) 231.52.88.

 

Pentru conformitate,  

Secretariatul Platformei “ EU-RO Clearing Funds”

c/o EUROLINK-Casa Europei