Prima paginăAnunțuriianuarie 2008 › Aparitia albumului Design Hotels - Igloo Media
25 ianuarie 2008

Aparitia albumului Design Hotels - Igloo Media

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem, in atasament, anuntul Igloo Media privind aparitia albumului Design Hotels.
 
Cu stima,
 
25 ianuarie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 

Ofertă specială pentru arhitecți – Albumul Design Hotels

 

Igloo Media anunță apariția albumului DESIGN HOTELS, cel de-al treilea titlu din colecția ARHITECTURI VĂZUTE PRIN IGLOO (AVPI). Albumul marchează atât o schimbare de format față de edițiile anterioare din aceeași serie, reducându-și dimensiunile, dar și o schimbare în abordare, concentrându-se asupra unei funcțiuni arhitecturale, și nu asupra unei categorii de arhitecți. Dacă edițiile din 2005 și 2006 prezentau proiecte de succes ale unor arhitecți și birouri de arhitectură din România, respectiv din străinătate, volumul de față propune o selecție a celor mai interesante design hotel-uri la nivel global. 

Albumul reunește și completează proiectele prezentate în cadrul rubricii tematice cu același nume din revista Igloo habitat & arhitectură, inițiate în 2005. La publicarea lui a contribuit buna colaborare a echipei redacționale cu instituția Design Hotels, o rețea la nivel internațional a hotelurilor care se deosebesc printr-un atașament declarat pentru designul contemporan și o căutare sistematică a celor mai inovative tehnici din industria hotelieră. Cele 17 proiecte expuse în album au fost alese datorită experienței unice pe care o oferă, chiar și pentru conceptul de locuire de scurtă durată.

Volumul păstrează formula editorială clară și ușor de urmărit care se regăsește și în primele două ediții AVPI, prezentând numeroase fotografii pentru a recrea o imagine cât mai completă a proiectelor descrise. DESIGN HOTELS este un album bilingv, destinat nu doar specialiștilor sau cumpărătorilor unor astfel de servicii, ci și publicului care apreciază design-ul contemporan.

 

Prețul albumului: 40 lei

 

Ofertă specială pentru arhitecți:  35 lei

 

 

Plata se poate face prin OP sau mandat poștal în contul IGLOO MEDIA SRL, CUI RO15046685, IBAN: RO03BRDE445SV05666834450 deschis la BRD-GSG, sucursala Dorobanți. Talonul de comandă completat, dovada de membru OAR (ștampila de membru pe talon) și dovada plății se vor trimite prin poștă, pe adresa: Str. Finlanda nr. 10, cod 011776, București 1; prin fax la nr: (021) 2308473; pe mail, la adresa raluca.paun@igloo.ro; raluca.paun@igloo.ro

Mai multe informații la (021) 231 39 66.

 

Albumul poate fi livrat direct la adresa specificată pe talon sau ridicat de la sediul Igloo, la adresa de mai sus. Completarea și trimiterea talonului reprezintă comanda fermă.

 

 

 

Fișiere atașate: