Prima paginăAnunțuridecembrie 2007 › Invitatie expo si targ de carte
14 decembrie 2007

Invitatie expo si targ de carte

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Va transmitem invitatia de a participa vineri 14 decembrie 2007 ora 19:00, la deschiderea expozitiei si targului de carte de arhitectura cu titlul "757 Books & magazines".
Evenimentul are loc la KLUDIstudio, Bd. Libertatii nr.10, Bucuresti.
 
Cu stima,
 
14 decembrie 2007
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus 
 
 
Dragi colegi,
 
Va invitam vineri, 14.12.2007 la ora 19:00, la expozitia si targul de carte de arhitectura, arta si design cu titlul 757 books & magazines. Evenimentul va avea loc in incinta recent
inauguratului KLUDIstudio, iar deschiderea va fi facuta de dl. arh. Constantin Goagea, care va comenta cateva din titlurile prezente in cadrul targului.
 
757 books & magazines se pot vizita / cumpara intre orele 11.00 - 21.00.
 
Organizatori: KLUDIstudio si PRIOR Books
Concept eveniment: Studio Kim Bucsa Diaconu
Realizator: KLUDI ROmania
Partener: revista ARHITECTURA
 
 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă

 

757 books & magazines

 

Târg de carte de arhitectură,

artă și design

 

 

In perioada 14-15 decembrie 2007 - KLUDIstudio în parteneriat cu Prior Books - distribuitor de carte străin㠖 vă invită la expoziția și târgul de carte de arhitectură, artă și design, sub titlul 757 books & magazines.  Evenimentul va avea loc în incinta recent inauguratului KLUDIstudio, un spațiu dedicat de KLUDI arhitecților, designerilor și  tuturor celor interesați de arhitectură și design-ul contemporan.

In data de 14 decembrie la ora 19.00, criticul de arhitectură, Constatin Goagea, va prezenta câteva dintre titlurile expuse în cadrul târgului.

„Expoziția și târgul 757 books & magazines marchează începutul parteneriatului între Prior Books și KLUDIstudio. Impreună dorim să lărgim paleta spațiilor destinate întâlnirii dintre iubitorii cărților de arhitectură și varietatea largă de albume și reviste de specialitate, creând un spațiu de lectură unde cei interesați vor găsi cele mai noi apariții internaționale în materie de carți și reviste de arhitectură și design.” declară Ramona Doboș din partea firmei Prior Books.

KLUDIstudio inovează în peisajul concept store-urilor românești, realizând un spațiu adresat întâlnirilor între specialiștii în arhitectură și design, propunând o atmosferă de tip lounge care va găzdui în viitor o serie de evenimente culturale și profesionale.

Evenimentul 757 books & magazines este prezentat de KLUDI România. KLUDIstudio se află pe bld. Libertății, nr. 10, București. Târgul poate fi vizitat între orele 11.00-21.00 și sunt invitați toți cei care vor să descopere cele mai noi titluri din domeniu și să profite de reducerile de sezon.

 

Organizatori: KLUDIstudio și PRIOR Books

Concept eveniment: Studio Kim Bucșa Diaconu

Realizator: KLUDI România

Partener: Revista ARHITECTURA

 

Pentru alte detalii vă rugăm să ne contactați:

 

Cristina Muntean

KLUDIstudio

Bld. Libertății, Nr. 10

București

031 418 71 01

 

Ramona Doboș

Prior Books

Str. Răspântiilor, nr.32

Sector 2, București

0724 212 213

www.ebookshop.com