Prima paginăAnunțuridecembrie 2007 › Invitatie masa rotunda pe tema "Mobilitate virtuala"
13 decembrie 2007

Invitatie masa rotunda pe tema "Mobilitate virtuala"

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Sunteti invitati sa participati la "5 O'clock Arhitext" organizat de Fundatia Arhitext.
Fundatia Arhitext va invita sa participati marti 18 decembrie 2007, ora 17:00, la masa rotunda pe tema "Mobilitate virtuala". Evenimentul va avea loc in Sala de Consiliu din Centrul de Studii in Arhitectura si Urbanism din strada Mihail Moxa nr.5, Bucuresti.
 
Cu stima,
 
13 decembrie 2007
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 
 

Fundatia Arhitext design are placerea de a va invita la evenimentul „5 O’clock Arhitext”, marti, 18 decembrie, la ora 17.00, masa rotunda pe tema „Mobilitate virtuala”. Evenimentul va avea loc in Sala de Consiliu, din Centrul de Studii in Arhitectura si Urbanism, din strada Mihail Moxa nr 5.

Invitați să ia cuvântul vor fi Alexandru M. Sandu, Liviu Ianasi și Bogdan Minca, Ioan Andreescu si Doina Cristea.

Directorul fundatiei Arhitext design, domnul Arpad Zachi, care va fi si moderatorul discutiei, lanseaza aceasta discutie despre mobilitatea virtuala deoarece: „Upgradarile rapide, permanente si profunde ale societatii, economiei si culturii pot parea la prima vedere ca fiind «halucinante». «Masura» fizica concreta a acestor «vizionari» si «viziuni» este data de conceptul de mobilitate. Nu mai este vorba doar de mobilitatea fizica a persoanelor, a materiilor prime, a produselor si a mijloacelor de transport ale acestora. Epoca informationala si tehnologiile comunicatiilor, economia cunoasterii aduc in discutie o lume virtuala, imateriala si, ca o consecinta, si mobilitatea virtuala.”

 

Va asteptam marti, 18 decembrie, ora 17.00, la Centrul de Arhitectura si Urbanism, din strada Mihail Moxa nr 5, alaturi de noi la un ceai cald.

Va rugam sa confirmati participarea dvs la eveniment la:

 

Arpad Zachi, Director Arh.
Arhitext - Arhitectura, design, arte
031 104 11 78
arhitext_redactie@b.astral.ro
www.arhitextdesign.ro
http://arhitext.blogspot.com