Prima paginăAnunțurinoiembrie 2007 › Informare acordare burse de documentare membri stagiari Filiala Bucuresti O.A.R.
19 noiembrie 2007

Informare acordare burse de documentare membri stagiari Filiala Bucuresti O.A.R.

Stimate colege,
Stimati colegi,

In legatura cu initiativa Filialei Bucuresti a O.A.R. privind acordarea a doua burse de documentare pentru doi arhitecti stagiari membri ai filialei, va transmitem urmatoarele:

Cele doua burse de documentare vor sustine cheltuielile de transport si cazare pentru doi dintre arhitectii stagiari inscrisi in Filiala Bucuresti a O.A.R. care urmeaza sa viziteze expozitia "Le Corbusier - Arta Arhitecturii" in perioada 8 - 13 ianuarie 2008.

Expozitia retrospectiva "Le Corbusier" este organizata de Vitra Design Museum in colaborare cu Netherlands Architecture Institute of British Architects, in perioada 29 septembrie 10 februarie 2008 la Vitra Design Museum de la Weil am Rein.

Pana miercuri 14 noiembrie 2007 ora 17:00; termen limita stabilit in anuntul transmis catre membri, au depus documentele solicitate - CV si scrisoare de intentie - un numar de 8 candidati - 7 arhitecti stagiari si un conductor arhitect stagiar.

Comisia nominalizata de Colegiul Director Teritorial, formata din arh. Astrid Rottman, arh. Razvan Luscov si arh. Mario Kuibus, intrunita vineri 16 noiembrie 2007 ora 13:30, a analizat documentele depuse de candidati si a atribuit cele doua burse urmatorilor membri ai filialei:

  1. arh. stagiar Catana Violeta
  2. arh. stagiar Cosnean Letitia

In cazul in care unul dintre cei doi membri nominalizati nu poate face deplasarea, comisia recomanda acordarea bursei candidatului clasat pe locul al treilea.

Presedintele O.A.R. Bucuresti le felicita pe cele doua castigatoare si le invita sa se prezinte la sediul filialei pentru intocmirea formalitatilor de calatorie.

Cu stima,

19 noiembrie 2007

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus