Prima paginăAnunțurinoiembrie 2007 › În atentia tuturor arhitectilor stagiari înscrisi la Filiala Bucuresti a O.A.R. - anunt important
6 noiembrie 2007

În atentia tuturor arhitectilor stagiari înscrisi la Filiala Bucuresti a O.A.R. - anunt important

Le Corbusier - Arta Arhitecturii / expozitie retrospectiva

Vitra Design Museum în colaborare cu Netherlands Architecture Institute si Royal Institute of British Architects au organizat una dintre cele mai ample expozitii retrospective internationale Le Corbusier de pâna acum.

Expozitia este deschisa în perioada 29 septembrie 2007 - 10 februarie 2008 la Vitra Design Museum de la Weil am Rein.

Scopul declarat al expozitiei este de a ilustra o abordare într-o perspectiva contemporana a operei lui Le Corbusier prin înglobarea cercetarilor din cadrul educational, realizând totodata si o introducere cuprinzatoare în tematica pentru noile generatii.

Colegiul Director al Filialei Bucuresti a OAR a decis în sedinta de miercuri 31 octombrie 2007, acordarea a 2 burse de documentare la acest important eveniment profesional, pentru 2 dintre arhitectii stagiari înscrisi în filiala. Bursele vor include cheltuielile de deplasare si cazare pe perioada 8-13 ianuarie 2008.

În acest sens, cei interesati sunt rugati sa transmita o scrisoare de motivatie si un CV la adresa oarbuc@rdsmail.ro, pâna la data de miercuri 14 noiembrie 2007, ora 17.00.

Aplicatiile vor fi analizate de o comisie formata din arh. Astrid Luisa Rottman, arh. Razvan Luscov si arh. Mario Kuibus, iar decizia de atribuire a burselor va fi anuntata la data de luni 19 noiembrie 2007.

6 noiembrie 2007

prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc
Presedinte O.A.R. Bucuresti