Prima paginăAnunțuriseptembrie 2007 › Concursul International pentru studenti arhitecti avand ca tema "Prezentul - Provocarea Arhitecturii"
27 septembrie 2007

Concursul International pentru studenti arhitecti avand ca tema "Prezentul - Provocarea Arhitecturii"

Stimate colege
Stimati colegi,
 
Transmitem, in atasament, informatii privind Concursul International pentru studenti arhitecti avand ca tema "Prezentul - Provocarea Arhitecturii", concurs organizat de Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti si Asociatia Europeana de Arhitectura (AEEA) impreuna cu Lafarge Romania in calitate de sponsor exclusiv.
 
Cu stima,
 
27 septembrie 2007
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

 

Lafarge Romania in calitate de sponsor exclusiv, Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti si Asociatia Europeana a Scolilor de Arhitectura (AEEA) in calitate de organizatori, au lansat Concursul International pentru Studentii Arhitecti cu tema „Prezentul-Provocarea Arhitecturii”, la data de 1 septembrie 2007, la Hania-Creta, in Grecia. Concursul a fost deschis cu ocazia reunirii membrilor AEEA. Acest demers reprezinta cea de-a doua editie a unui concurs international de proiecte de arhitectura incurajate de Lafarge Romania, precedentul intitulandu-se „Locuri Uitate”. Atasat aveti si mai multe informatii despre tema concursului.

 

Cu intreaga prietenie,

Ana-Maria Godja


Fișiere atașate: