Prima paginăEvenimente › Intalnire cu dna Rossella Sinisi

Intalnire cu dna Rossella Sinisi

Marti 3 aprilie 2012 a avut loc la sediul filialei intalnirea doamnei arh. Rossella Sinisi, Vicepresedinte al Departamentului de Mediu si Sustenabilitate al Consiliului National al Arhitectilor PPC, Italia, cu prof. Dr. Arh. Mircea Ochinciuc, presedinte O.A.R. Bucuresti. Doamna Rossella Sinisi a fost insotita de doamna Otilia Manfreda in calitate de colaborator si interpret.

Intalnirea a stabilit colaborarea Filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romaniala evenimentul romano – italian organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” Bucuresti care se va desfasura in 9 mai 2012 la Sala Frescelor si va consta in conferinta cu tema „Abordarea multidisciplinara pentru proiecte de durata” care va fi insotita de expozitia internationala „Complexitatea proiectului contemporan pentru o arhitectura responsabila”, pusa la dispozitie de partea italiana.

In cadrul conferintei, Filiala Bucuresti va fi reprezentata de doamna prof. dr. arh. Cristina Ochinciuc care va sustine comunicarea cu tema „«Green Economy» ca relansare profesionala pentru calitatea arhitecturii in Romania”.

Expozitia cu lucrari ale arhitectilor italieni in Romania va fi prezentata si in Anuala 2012 care, in acest an, va avea ca tema „eco arhitectura”.