Prima paginăEvenimente › Rezultate Concurs international de solutii pentru construirea corpului nou de depozit cu acces liber la raft BCU Cluj

Rezultate Concurs international de solutii pentru construirea corpului nou de depozit cu acces liber la raft BCU Cluj

În zilele de 10 - 11 decembrie 2010, a avut loc jurizarea proiectelor participante în Concursul international de solutii pentru construirea corpului nou de depozit cu acces liber la raft BCU Cluj. Proiectele participante pot fi vizionate la adresa: http://www.arhiforum.ro/node/27 .

Juriul concursului nu a acordat premiul I, acordând 2 premii II ex-aequo pentru proiectul prezentat de arh. Lucian Pârvulescu, membru al Filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din România (proiectul nr. 174) si pentru proiectul prezentat de arh. Johannes Bertleff, membru al Filialei Brasov - Covasna - Harghita a O.A.R. (proiectul nr. 182).

Filiala Bucuresti a O.A.R. anunta ca proiectul prezentat de arh. Lucian Pârvulescu si echipa sa a fost ales pentru a fi executat.

Domnul arh. Lucian Pârvulescu este un arhitect ce are o experienta notabila a exercitiului profesiei atât în România cât si în Germania, atât prin diversele concursuri pe care le-a câstigat cât si prin proiectele în care a fost în mod direct implicat si le-a dezvoltat. Prezentam alaturat câteva imagini ale proiectului.