Prima paginăEvenimente › Curs si workshop de design parametric

Curs și workshop de design parametric

Workshop

În perioada 8-10 noiembrie 2013 a avut loc la sediul Filialei București a O.A.R. workshop-ul care încheie primul curs de arhitectură parametrică organizat de filială.

În cadrul workshop-ului, participanții la cele 4 module ale cursului au avut prilejul să concretizeze studiul într-o structură parametrică transpusă în model tridimensional cu ajutorul unor imprimante 3D.


Deschidere

Pe data de 5 aprilie ora 16:00 a avut loc lansarea Cursului de design parametric organizat de Filiala Teritoriala Bucuresti a O.A.R impreuna cu IDZ Arhitectura.

Cursurile au loc in noul spatiu al FTBOAR, amenajat astfel incat sa devina un centru cultural si de formare profesionala de arhitectura.

Lansarea s-a desfasurat in prezenta Presedintelui FTBOAR, prof.dr. arh. Mircea Ochinciuc, a vicepresedintelui Emil Ivanescu, a reprezentantului RUUKI, Tudor Gherman, precum si a instructorilor autorizati Rhino, arhitectii Ionut Anton si Daniela Tanase.

Cursurile vor avea si doua workshop-uri, ale caror rezultate vor fi expuse la Anuala de Arhitectura Bucuresti 2013.


Curs arhitectură parametrică modulele 3 și 4

Vă transmitem alăturat anunțul de organizare a Modulelor 03 și 04 din seria de Cursuri de arhitectură parametrică și modelare cu ajutorul softurilor specializate: Rhinoceros și Grasshopper. Aceste module fac parte din seria de cursuri de formație continuă pentru arhitecți, organizate de către Filiala București a Ordinului Arhitecților din România.

Perioadele de desfășurare ale modulelor sunt următoarele:

Înscrierile se realizează la sediul filialei de luni până joi între orele 09:00 - 16:30, vineri între orele 09:00 - 14:30. Înscrierile se vor realiza în perioada 1 iulie – 9 august 2013. Pentru informații va rugam sa va adresați pe email la oarbuc@rdsmail.ro. Rezultatele primelor doua module, precum și al workshopului de Modul 02 le puteți vedea pe pagina de facebook: www.facebook.com/cursurigrasshopperrhinoceros.

Seria de cursuri Rhinoceros și Grasshopper își propune să ofere tinerilor arhitecți oportunitatea de a-și completa abilitățile și cunoștințele în domeniul modelării tridimensionale digitale. Rhinoceros de la McNeel & Associates este unul dintre cele mai utilizate programe de modelare 3D.

Participanții la curs vor primi la absolvirea fiecărui modul un Certificat de Absolvire semnat de un trainer autorizat Rhinoceros (Authorized Rhino Trainer) care atestă dobândirea cunoștințelor specifice modului urmat. Această diplomă este unica certificare recunoscută în mod oficial de către Rhino 3d (McNeel & Associates) la nivel mondial. Tutorii cursurilor sunt arh. Ionuț Anton și arh. Daniela Tănase, ambii fiind traineri autorizați Rhinoceros.

Cursurile sunt împărțite în patru module (24 ore de modul), ce se vor desfășura pe parcursul a trei săptămâni; pentru fiecare modul, zilele de desfășurare sunt vineri între orele 16:00 – 20:00 și sâmbătă în intervalul 10:00 – 14: 00.

Prețul modulelor este după cum urmează:

Cursurile se desfășoară în București, la sediul filialei OAR București.

Cursurile se vor organiza pentru minimum 14 cursanți, numărul maxim de participanți fiind 16 persoane.

Cursanții participă la pregătire cu laptop-ul personal.

Programul cursurilor precum și mai multe informații găsiți în materialele atașate: