Prima paginăEvenimente › Marșul bicicliștilor „Oraș pentru Oameni”

Marșul bicicliștilor „Oraș pentru Oameni”, 25 aprilie 2015

Transmitem, în atașament, imagini din timpul marșului bicicliștilor „Oraș pentru Oameni”, inițiat în scopul promovării transportului alternativ și nepoluant, marș organizat de Comunitatea Bicicliștilor din București (CBB) și Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România (OPTAR) în parteneriat cu Filiala București a Ordinului Arhitecților din România.

Evenimentul a avut loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, începând cu ora 14:30, în București.

Precizăm că din partea Ordinului Arhitecților din România a participat domnul arh. Șerban Țigănaș și din conducerea Filialei București domnul arh. Șerban Sturdza, doamna arh. Raluca Munteanu, domnul arh. Emil Ivănescu și domnul arh. Matei Damian.

Potrivit organizatorilor, au fost prezenți aproximativ 8000 de bicicliști. Considerăm că această acțiune publică prefigurează deschiderea Anualei de Arhitectura 2015 și se constituie într-un semnal de deschidere a breslei arhitecților către comunitatea bucureșteană. De asemenea, considerăm că atât autoritățile locale cât și cele centrale vor trebui să țină seama de aceste semnale venite din spațiul comunității și al profesiunii și să își schimbe abordarea de până acum.

Pentru mai multe informații referitoare la acest eveniment vă invităm să accesați adresa:
www.romaniacurata.ro/impresionant-mii-de-biciclisti-la-marsul-de-proteste-vrem-un-oras-pentru-oameni-declaratii-video-si-galerie-foto/

Mulțumim participanților și tuturor celor implicați.