Prima paginăEvenimente › Întâlnire cu reprezentantii Camerei Arhitecților, filiala Sofia

Întâlnire cu reprezentantii Camerei Arhitecților, filiala Sofia

In zilele de 23-24 nov. 2010 a avut loc la Silistra, o intalnire intre reprezentantii OAR Bucuresti si Camera Arhitectilor, filiala din Sofia.

A participat din partea romana, prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc, Presedintele filialei si arh. Mario Kuibus, Vicepresedinte, iar din partea bulgara arh. Dancho Danchev, Presedintele filialei, arh. Vesselina Nicolova, Vicepresedinte si arh. Georgi Andreev Vicepresedinte.

Initiativa intalnirii apartine domnului Stefan Raitchev, Consulul Onorific al Romaniei la Silistra si tanarului arh. Atanas Kovachev, din dorinta de a apropia cele doua organizatii si a se implica intr-un program complex de colaborare profesionala si culturala.

La aceasta prima intalnire s-au stabilit cateva din modalitatile de lucru, o schita a listei schimburilor si s-au formulat principiile generale ale acordului printr-un document care a fost incheiat, urmand ca acesta sa fie dezvoltat pe o baza concreta in scurt timp, astfel incat, la inceputul anului viitor, el sa fie semnat la Bucuresti de catre reprezentantii celor doua filiale.

Cu acelasi prilej s-au stabilit prsoanele de contact si anume din partea noastra arh. Iulius Cristea, menbru al Consiliului Teritorial, iar din partea bulgara, cum era si firesc entuziastul Atanas Kovachev ajutat de doamna Kremena Tokusheva, cea care a pregatit intalniriea si a asigurat traducerea discutiilor si a documentelor intocmite.

Avand convingerea ca viitorul Protocol va da prilejul ambilor parteneri sa initieze si sa duca la bun sfarsit proiecte comune, remarcam totodata solicitudinea si consideratia cu care a fost tratata delegatia noastra.

protocol_bulgaria.pdf