Prima paginăEvenimente › Cupa de Schi a Arhitecților, a treia ediție

Cupa de Schi a Arhitecților, a treia ediție

Rezultate

rezultate-cupa-ski-2013.pdf

Imagini


Actualizări:

4 martie 2013: Datorită solicitărilor numeroase, a fost introdusă încă o categorie de vârstă și anume categoria I Copii până la 12 ani.


Informații

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România organizează în acest an „Cupa Arhitecților la Schi”, a III - a ediție, în perioada 8 - 9 martie 2013 la Predeal, pe pârtia Clăbucet.

Evenimentul dorește să continue tradiția „Cupei Arhitecților la Schi și Snowboard”, organizată în anul 2011 (ediția I) și reluată în 2012.

Dorim să oferim tuturor arhitecților, membri ai OAR, prilejul unei întâlniri sub egida sportului, într-o competiție colegială.

Pot participa la acest eveniment, alături de membrii filialei, colegi din toată țara, familiile acestora, studenți arhitecți, ingineri și prieteni iubitori ai sportului. Estimăm o prezentă de circa 200 persoane.

Evenimentul se desfășoară sub forma a două competiții de schi și snowboard, care constau în slalom special și slalom uriaș.

Premierea va avea loc în cadrul festivității de încheiere a competiției.

Editia din acest an are ca Partener Principal pe Saint-Gobain Glass, iar ca sponsori pe Decor Floor și Reynaers

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. - până joi 7 martie 2013, ora 17.00 pe adresa de e-mail oarbuc@rdsmail.ro

Răspunsuri la întrebările pe care ni le veți adresa precum și alte precizări vor fi postate pe pagina web a filialei, www.oar-bucuresti.ro

Program:

8 martie 2013 (vineri):

9 martie 2013 (sâmbătă):

Categorii de participanți

Pentru Snowboard nu vor fi categorii de vârstă

Se vor acorda premii primilor 3 clasați la fiecare categorie.

Premiile vor consta din medalii, diplome, cărți și materiale promoționale oferite de sponsori.

Taxa de participare individuală este de 50 RON. La aceasta se adaugă o garanție de 10 RON pentru numere, care se restitue la sfârșitul concursului.

Înscrierile și confirmările de participare se fac numai la Filiala București a O.A.R. - până joi 7 martie 2013, ora 17.00 pe adresa de e-mail oarbuc@rdsmail.ro

Alte precizări:

Participanții sunt rugați să furnizeze următoarele date pentru a putea fi trecuți corect în listele de concurs: categoria de vârstă, dacă sunt arhitecți sau invitați, la ce probe participă schi sau/și snowboard, dacă doresc cazare sau nu, în cazul în care doresc cazare câte persoane cu sau fără mic dejun.

Se poate participa la toate cele 3 probe adica slalom special schi, slalom uriaș schi și slalom uriaș snowboard sau la una sau două probe.

Taxa de participare este aceeași pentru 1, 2 sau toate probele și se plăteste pe pârtie la primirea numărului de concurs

Urcările cu telescaunul sau teleschiul se plătesc de către participanți.

Pe lângă diplome cupe și medalii vor exista și premii în obiecte și cadouri de la sponsori

Deoarece la ediția precedentă 8 numere de concurs nu au fost returnate, se va percepe o garanție de 10 lei pentru un număr de concurs, garanție care va fi returnată la înapoierea numărului.

Cazarea

Cazarea este asigurată direct pe pârtie la cele doua hoteluri și anume: 1. Hotelul Clăbucet sosire și 2. Hotelul Premier în camere de 2 paturi sau de 1 pat (numărul este limitat)

Coctail-Party are loc la hotelul Clăbucet sosire în seara de vineri 8 martie începând de la ora 19.30

Rezervările la hotel vor trebui făcute până cel târziu 4 martie.

Din partea Filialei vom avea sprijinul domnului arh. Lucian Pârvulescu, inițiatorul acestei acțiuni și a domnului arh. Emil Ivănescu, vicepreședinte OAR București.

Vă așteptăm,
prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc
Președinte