Prima paginăEvenimenteCupa de Schi a Arhitecților, a doua ediție › Răspunsuri la întrebări - Cupa de schi a arhitecților

Răspunsuri la întrebări - Cupa de schi a arhitecților

Unde va avea loc cocktailparty-ul?

Cocktailparty-ul va avea loc într-un local lângă pârtie în Predeal, care va fi stabilit în zilele următoare.
Cocktailparty-ul este gratuit și conține mâncare și băutură (bere și eventual și vin)

Se asigură sky-pass-ul pentru cele două zile în cadrul taxei de participare?

Sky-pass-ul este obligația fiecărui participant. Taxa de 50 lei asigură (parțial) prepararea pârtiei, îngrădirea, cronometrajul electronic, aranjamentul fanioanelor, plata personalului care se va ocupa de toate acestea precum și a arbitrilor de parcurs care asigură desfășurarea corectă.

Aș dori să mă înscriu la această competiție , pentru snowboard , la categoria 3 (am 31 ani). Aș dori informații suplimentare legate de această probă: în ce constă aceasta? în slalom uriaș?

La Snowboard nu există categorii de vârstă dearece nu avem mulți participanți și oricum participanții vor fi mai mult ca sigur între 18 și 35-40 ani
Proba la Snowboard va fi slalom uriaș, după terminarea probei de schi de slalom uriaș.

Legat de cazare , am citit că aceasta este organizată ori la Fulg de Nea , ori la Ski&sky. Cazarea se face pentru o noapte? ne plătim noi la recepție sau este plătită de organizatori?

Cazarea se plătește individual și în funcție de categoria de hotel dorință și numărul de mese costă între 120 și 200 lei(sau 180 dacă sunt mai mult de 10 camere ocupate)/cameră dublă pe noapte.
Cazarea se poate face la Hotelul 3-4 stele Ski&Sky la 250m de pârtie (preț 180-200 Lei/noapte camera dublă) sau Atelier sau Fulg de nea (2-3 Stele) la 50m de pârtie (prețuri de 120-140Lei/noapte cameră dublă)
Rezervările se pot face prin dl. Lucian Pârvulescu pentru a avea un control asupra numărului de camere și din acest motiv pentru a putea negocia un preț mai bun.
Este bine ca rezervările și înscrierile să fie făcute până în data de 1-2 Martie.
Întâlnirea, respectiv înscrierea participanților se va face pe pârtia Clăbucet vineri la ora 12,30, sau în cazul celor care participă doar la Snowboard respectiv sâmbătă la prânz, se poate face seara la Coctail-Party (locația nu a fost încă stabilită, probabil tot Fulg de Nea ca anul trecut) sau în cazul în care vin doar sâmbătă dimineață, direct pe pârtie la Sosire.