Prima paginăEvenimente › Cupa de Schi a Arhitecților 2011

Cupa de Schi a Arhitecților

Vineri și sâmbătă (11-12 martie 2011) s-a desfășurat la Predeal prima ediție a "Cupei Arhitecților" la ski, organizată de filiala București a OAR.


Inițiativa aparținând colegului nostru arh. Lucian Pârvulescu (supranumit și "bavarezul") a avut un neașteptat de plăcut ecou în rândul arhitecților și a prietenilor.

Spre surpriza noastră la probele de ski și snowboard din cele 2 zile s-au înscris cca. 60 de participanți, pe categorii de vârstă de la 5 la peste 55 ani - așa că în ultima zi ne-am trezit că ... nu mai aveam tricouri cu numere de concurs.

Atmosfera a fost și de competiție dar și de bună dispoziție, mai ales că la final, la decernarea diplomelor, premiilor, medaliilor și cupelor ne-am trezit că nu eram întru totul pregătiți.

Destinși și îngăduitori, toți cei de față și-au exprimat dorința de a ne reîntâlni de acum încolo în fiecare an pentru a transforma "Cupa" de pe pârtie într-o "reuniune de familie", atât de îndrăgită cândva în breasla noastră.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, de la participanți la sponsori și vă promit încă două concursuri în timpul Anualei de Arhitectură din luna iulie: unul de tenis și altul de ... șah.

cu simpatie,
Mircea Ochinciuc

Scop

Scopul este întâlnirea și socializarea arhitecților membri ai Ordinului Arhitecților din România, sub forma unui eveniment sportiv.

Public țintă

Publicul țintă al evenimentului este alcătuit din arhitecți ai O.A.R. București, familiile acestora, studenți arhitecți, ingineri. Estimăm o prezență de circa 200 persoane.

Descriere eveniment

Evenimentul se desfășoară pe perioada 11 – 12 martie la Predeal, pe pârtia Clăbucet sub forma a două competiții de schi și snowboard cu premiere. Premierea va avea loc printr-un eveniment organizat cu același scop.

Desfășurător program

11 Martie 2011 (vineri)

12 Martie 2011 (sâmbătă)

Categorii de participanți

 1. Categoria copii de până la 16 ani, băieți și fete
 2. Categoria juniori 16 – 20 ani băieți și fete
 3. Categoria seniori 1
  • femei 20 – 40 ani
  • bărbați 20 – 40 ani
 4. categoria seniori
  • femei
  • bărbați

Premii

Premiile ce se acordă constau din diplome, cărți și medalii, materiale promoționale oferite de organizatori și sponsori.

Se va acorda un premiu de excelență O.A.R. București.

Înscrierile se fac la sediul Filialei Teritoriale București și la adresele de e-mail: oarbuc@rdsmail.ro și archipar@gmx.net.

Invităm birourile de proiectare să sprijine acest eveniment, sponsorizându-l în limita a maximum 100 de euro.