Prima paginăEvenimente › Concurs amenajarea spațiului suprateran parcaj Universitate

Concurs de soluții: „Amenajarea spațiului suprateran Parcaj Universitate: proiect tehnic”

Concursul a fost prilejuit de demararea în anul 2010 a șantierului pentru realizarea unui parcaj subteran în spațiul Pieței Universității. Lucrările de excavații pentru parcajul subteran au constituit și punctul de pornire a cercetării arheologice, această zonă fiind cuprinsă în centrul istoric al Bucureștiului.

Informații suplimentare despre concurs se găsesc la adresa:
oar.squarespace.com/concurs-piata-universitatii_ro/.

Imagini de la jurizare

Comunicat rezultate jurizare

Comunicat rezultate jurizare.pdf

Conferința de presă

Luni 14 noiembrie ora 14:00 a avut loc la Sala Dalles din București Conferința de Presă organizată cu prilejul premierii proiectelor în concursul a€œAmenajarea spațiului suprateran parcaj Universitate - Proiect Tehnic”

În cadrul evenimentului prof. dr. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a prezentat rezultatele concursului și a înmânat diplome echipelor câștigatoare.

A urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe tema concursului în care Sorin Oprescu Primar General a răspuns întrebărilor presei alături de arh. Gheorghe Pătrașcu, Arhitectul Șef al Capitalei, arh. Șerban Țigănaș, Președintele Ordinului Arhitecților din România, prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc, Președinte al Filialei Teritoriale București a O.A.R. și domnul Daniel Catinas , Președinte Wieneberger România, sponsor unic al concursului.

Expoziția proiectelor participante a fost deschisă publicului la Sala Dalles din București în perioadă 8 - 14 noiembrie 2011.