Prima paginăEvenimente › Concurs – Amenajarea și consolidarea sediului Filialei Teritoriale București a OAR

Festivitatea de premiere a concursului „Amenajarea și consolidarea sediului Filialei Teritoriale București a O.A.R. din strada Sf. Constantin nr.32 - proiect tehnic”

Joi 10 aprilie 2014, ora 16:30, a avut loc în Sala de Expoziție aflată la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București festivitatea de premiere a concursului "Amenajarea și consolidarea sediului Filialei Teritoriale București a O.A.R. din strada Sf. Constantin nr.32 - proiect tehnic".

Prezentăm alăturat imagini de la eveniment.

Expoziția proiectelor participante la concurs a fost deschisă în perioada 7 – 18 aprilie 2014.

Galeria proiectelor participante este accesibilă la adresa:
oar.squarespace.com/concurs-sediu-bucuresti/
31 martie 2014

Rezultate concurs „Amenajarea și consolidarea sediului Filialei Teritoriale București a OAR din strada Sf. Constantin nr. 32 - proiect tehnic”

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem, în atașament, comunicatul privind rezultatele jurizării Concursului de soluții pentru „Amenajarea și consolidarea sediului Filialei Teritoriale București a OAR din Strada Sf. Constantin nr. 32 - proiect tehnic” împreună cu imagini din timpul lucrărilor juriului.

Expoziția proiectelor participante poate fi vizitată începând cu astăzi 31 martie 2014, ora 12:30, în Sala de expoziție aflată la parterul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București.

Vă așteptăm

2014 03 31 comunicat rezultate finale concurs-3.pdf