Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Curs de vânzări pentru arhitecți, by Graphein
Curs:

Curs de vânzări pentru arhitecți, by Graphein

5 mai - 29 iunie 2022, Hibrid: la sediul OAR București, online pe platforma ZOOM a Graphein

În fiecare zi de joi în intervalul 18:30 - 20:30, timp de 8 săptămâni, începând cu 5 mai 2022.

În cadrul Programului OAR București  ARHITECT ANTREPRENOR

Pachetul de cursuri, acțiuni, ateliere și  prelegeri Arhitect Antreprenor OAR București, este inițiat de filiala OAR București pentru arhitecți cu scopul de a dezvolta competențele antreprenoriale ale arhitecților în contextul mediului contemporan concurențial.

1.       Viziune / Mindset  

2.       Prospectare / Cold calling / Persuasiune

3.       Recomandări / Cold calling

4.       CRM / Organizarea vânzărilor

5.       Pitch / NLP / Role play

6.       Follow-up / Hard questions

7.       Obiecții / Tratarea Obiecțiilor

8.       Marketing și Social selling   

Preț pentru membrii OAR – 1500 lei

Preț pentru stagiari – 900 lei

Preț pentru non-membri – 2500 lei

Locuri – 30 in sală - / nelimitat online - ZOOM

Descriere Curs:

1.     Curs practic pe vânzări cu experiențe reale acorate în piața construcțiilor din România.

2.     Vei învăța tot ce facem noi la Graphein astfel încât să poți în 2022 să-ți dublezi vânzările

3.     Va fi super interactiv. Un workshop unde ne asigurăm că fiecare participant va exersa și va interacționa cât mai mult.

4.     Investiția nu e mare. Mai ales că investești în tine. Investești în dezvoltarea ta.

5.     Vrei să dezvolți proiecte și în alte orașe sau internațional? Sigur ai nevoie de un plan pentru a putea cuceri piețe noi.

6.     Garantez că valoare cursului e de 10 ori prețul plătit. De fapt investiția mai mare e că trebuie să aloci orele pentru a participa la curs.

7.     Orice interacțiune e o vânzare. Informațiile din curs pot ajuta pe oricine să aibe relații și cariere mai bune.

8.     Cred că orice vânzare trebuie să fie după principiul Win - Win. Așa că hai să câștigăm împreună.

Înscrierea se face la adresa https://forms.gle/M7oQhfrF2PuXioJp7

Uite cum a fost la prima ediție de Graphein Power Sales: https://youtu.be/Nfa7VtNHlGM

BIOGRAFIE

Eugen Ursu, co-fondator Graphein, este pasionat de dezvoltarea oamenilor din echipele pe care le conduce atât in-house în Graphein, din echipele francizelor partener, cât și a colaboratorilor interesați să-și crească notorietatea prin participarea la evenimente sau emisiuni Graphein Talks. Acest canal YouTube s-a născut din dorința lui Eugen de a învăța câte ceva nou în fiecare zi, de a se întâlni cu profesionisti din construcții și nu numai, care să inspire alți profesioniști sau tineri la început de drum prin propriile experiențe.

 GRAPHEIN

Construcția unui Digital Twin pentru fiecare obiect de pe Terra presupune crearea unei replici digitale, dinamice a unui obiect ( clărire/instalație, un campus, un oraș sau o cale ferată), care reunește proiectarea, construcția și datele operaționale în timp real.

Graphein este determinată să contribuie la digitalizarea orașelor și eficientizarea construcțiilor inteligente din lume prin dezvoltarea continuă a sistemului de francize și a echipei sale de experți în scanare 3D, prelucrare date folosind licențe software care stau la baza conectării construcțiilor inteligente, permițând mai multe tipuri de afișare corespunzător fiecărei categorii de stakeholderi astfel încât aceștia să poată lua cele mai bune decizii pentru dezvoltarea orașelor într-un mod transparent, eficient și smart. Cu minim efort și maxim sustenabilitate.

Înființată în 2014, Graphein a devenit în scurt timp furnizorul nr. 1 de servicii ce topografie și scanare & modelare 3D în piața construcțiilor din Romania, oferind clienților consultanță pentru integrarea informațiilor prelucrate în proiecte colaborative BIM. Experiența celor doi fondatori Graphein și-a spus cuvântul și, după creșterea afacerii în mod accelerat de la an al an,  planurile de extindere a afacerii includ și ambiția de a crea oportunități pentru profesioniștii care vor să revină în România și care pot începe un model de franciză cu rezultate demonstrate deja.

Fișiere atașate:
facebook CURS VANZARI.jpg