Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Curs BIM | Autodesk pentru arhitecți, by Graphein
Curs:

Curs BIM | Autodesk pentru arhitecți, by Graphein

13 aprilie - 6 iulie 2022, Hibrid - Fizic la sediul OAR București, online pe platforma ZOOM a Graphein

Începând cu 13.04.2022, în fiecare miercuri, timp de 12 săptămâni, se vor ține cursuri BIM pentru arhitecți, arhitecți stagiari, conductori arhitecți și arhitecți de interior.

Cursurile 3D scan to BIM ( echipamente și tehnologii) sunt gândite pentru a aprofunda cunoștințele despre:

Speakeri:

Preț pentru membri – 2400 lei

Preț pentru stagiari – 1400 lei

Preț pentru non-membri – 4500 lei

Locuri – 30 in sală - Sediul OAR București / nelimitat online - ZOOM

Interval orar 18:30-20:30

Înscrierile se fac la adresa https://forms.gle/punYupSTmKVJoUxz6

Termenul limită pentru înscrieri este 08 aprilie 2022.

Descriere Curs:

GRAPHEIN

Construcția unui Digital Twin pentru fiecare obiect de pe Terra presupune crearea unei replici digitale, dinamice a unui obiect ( clădire/instalație, un campus, un oraș sau o cale ferată) care reunește proiectarea, construcția și datele operaționale în timp real.

Graphein este determinată să contribuie la digitalizarea orașelor și eficientizarea construcțiilor inteligente din lume prin dezvoltarea continuă a sistemului de francize și a echipei sale de experți în scanare 3D, prelucrare date folosind licențe software care stau la baza conectării construcțiilor inteligente, permițând mai multe tipuri de afișare corespunzător fiecărei categorii de stakeholderi astfel încât aceștia să poată lua cele mai bune decizii pentru dezvoltarea orașelor într-un mod transparent, eficient și smart. Cu minim efort și maxim sustenabilitate.

Înființată în 2014, Graphein a devenit în scurt timp furnizorul nr. 1 de servicii ce topografie și scanare & modelare 3D în piața construcțiilor din Romania, oferind clienților consultanță pentru integrarea informațiilor prelucrate în proiecte colaborative BIM. Experiența celor doi fondatori Graphein și-a spus cuvântul și, după creșterea afacerii în mod accelerat de la an al an,  planurile de extindere a afacerii includ și ambiția de a crea oportunități pentru profesioniștii care vor să revină în România și care pot începe un model de franciză cu rezultate demonstrate deja.

Fișiere atașate:
facebook CURS DE BIM PTR ARHITECTI copy.jpg