Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Webinarele OAR București - IGSU
Dezbatere:

Webinarele OAR București - IGSU

30 iunie 2021, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

Vă invităm să participați miercuri 30 iunie 2021, între orele 10:00 - 12:00, la webinarul organizat de OAR București împreună cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cu scopul de a răspunde celor mai frecvente întrebări legate de procesul de avizare și autorizare ISU a documentațiilor tehnice de arhitectură. 

Evenimentul găzduit de OAR București îi are ca invitați pe domnii  lt.col. IGSU Robert Strugariu, arh. IGSU Bogdan Brăescu și arh. Dan Stroescu.

Discuția se va desfășura pe platforma Zoom, pentru care este necesară înscrierea dumneavoastră prealabilă folosind formularul de mai jos.

Participarea pe platforma Zoom se face în ordinea înscrierilor, în limita a 95 locuri.
După ocuparea acestora puteți urmări în direct dezbaterea pe pagina de Facebook a OAR București https://www.facebook.com/oar.bucuresti . În acest caz întrebările se pun în comentarii.


Ulterior înregistrarea evenimentului va fi publicată pe canalul Youtube al OAR București https://www.youtube.com/channel/UCNchEiVU7FgCezinD3TrIkQ

Ne puteți trimite în continuare întrebări și comentarii la adresa secretariat@oar-bucuresti.ro. Le mulțumim colegilor care au făcut-o deja și îi așteptăm la dezbatere.

arh. Ana Maria Goilav
Vicepreședinte OAR București

Fișiere atașate:
IGSU.jpg