Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Arhitectura grădinilor. Concept și design cu Semmelrock Bradstone
Curs:

Arhitectura grădinilor. Concept și design cu Semmelrock Bradstone

25 martie 2021, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

În cadrul programelor ARHI_TECH Talks & ARHITECT STAGIAR, OAR București și Anuala de Arhitectură București cu sprijinul Semmelrock Stein + Design, parte a grupului Wienerberger, organizează joi 25 martie, începând cu ora 15:00,  cursul online „Arhitectura grădinilor. Concept și design cu Semmelrock Bradstone”.

Inspirat de natură, realizat manual: gama noastră de produse Bradstone reproduce aspectul și caracteristicile pietrei naturale și lemnului în detalii uimitoare.

Familiile noastre de produse Wetcast cuprind o mare varietate de elemente de design peisagistic pentru diverse aplicații. Dalele pentru gradină sau piscină, sistemele de parapeți și de garduri, treptele și delimitările sunt o sursă de inspirație în procesul de proiectare și conferă un design armonios amenajărilor exterioare.

Descoperă familiile complexe de produse și paletele vaste de texturi și culori.

Asortează-le într-un mod inovativ, pentru a crea proiecte cu design unic, personalizat.

Cursul online va avea loc pe data de 25 martie, începând cu ora 15:00 si se adresează arhitecților și studenților arhitecți. Nu în ultimul rând, se adresează și producătorilor de materiale, inginerilor și constructorilor, interesați să își extindă cunoștințele și, de ce nu, să participe la aceste procese sau să exploreze o nouă direcție.

Termenul de înscriere este joi 25 martie 2021, ora 13:00.
La atelier  se pot înscrie maxim 50 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Acesta va fi susținut de către Dipl. Arh Irina Ivan - Turean, Technical Sales Consultant.

Irina Ivan -Turean, 38 de ani, membru OAR București, este arhitect, absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București. Irina are o experiență de peste 10 ani în consultanță tehnică, în detalierea de execuție a proiectelor și din anul 2017 face parte din echipa Semmelrock Stein + Design, parte a grupului Wienerberger.

Eveniment este organizat cu sprijinul Semmelrock Stein + Design, parte a grupului Wienerberger. 

Fișiere atașate:
Dipl. Arh. Irina Ivan-Turean.jpg
Semmelrock sisteme bradstone.jpg
Prezentare Wienerberger Porotherm Profi 2021.pdf (10M)
Prezentare Wienerberger Semmelrock Bradstone 2021.pdf (17M)