Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Formare profesională pentru ocupația Manager de Proiect - seria 07-11.12.2020
Curs:

Formare profesională pentru ocupația Manager de Proiect - seria 07-11.12.2020

7-11 decembrie 2020, Online - Platforma platforma de e-learning faxmedia.ro

Stimate coleg,

Am plăcerea să vă informez că Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează, în parteneriat cu furnizorul autorizat de formare profesională Faxmedia Consulting, cursuri în sistem on-line pentru ocupația MANAGER DE PROIECT (cod C.O.R. 242101), cursuri finalizate cu examinare și cu certificare autorizată de către Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.). Iată detaliile:

Desfășurarea cursurilor: cursurile se vor desfășura zilnic, luni – vineri, câte 6 ore/zi, de la 10,00 la 16,00, cu pauză de prânz; lunea, după săptămâna de curs, are loc examinarea pentru seria care termină și, simultan, începerea cursurilor pentru seria următoare;

DESFĂȘURARE: 07 - 11 decembrie 2020

TERMEN LIMITĂ ÎNSCRIERE: 27 noiembrie 2020, ora 14:00

Formatori: prof. univ. dr. Mihaela MUREȘAN, prof. Vasile MUREȘAN, arh. Carmen TETICI;

Facilități acordate special pentru membri O.A.R. București:

1. cursanții primesc acces la platforma de e-learning faxmedia.ro, unde pot urmări cursul de manager de proiect (înregistrat) susținut și de către alt lector (pentru diversitatea abordării);

2. Cursanții vor efectua, după finalizarea cursului, 2 zile suplimentare (după același orar) de aplicații practice cu privire la managementul de proiect în construcții, susținute de către doamna arh. Carmen TETICI, formator și practician; aceste zile suplimentare vor fi stabilite de comun acord între cursanți și lector - pot fi și în week-end.

Documentele necesare înscrierii (în copie, se transmit la partenerul de formare profesională și la O.A.R. Filiala București, simultan, pe adresele de e-mail office@faxmedia.ro și secretariat@oar-bucuresti.ro) :

a. carte de identitate;

b. certificat de naștere;

c. certificat de căsătorie (doar dacă, prin căsătorie, cursantul și-a schimbat numele de familie);

d. diploma de studii;

e.fișa de înscriere;

După transmiterea fișei, vă rugăm să cereți confirmarea telefonică la Secretariatul General Faxmedia, telefon 0372-032.313.

Tarif unic de instruire (se achită în contul Filialei Teritoriale București a Ordinului Arhitecților din România, cod fiscal 14244188, cont RO14 BTRL RONC RT02 9588 5004, deschis la BANCA TRANSILVANIA, după emiterea facturii: 900 lei/ cursant (cursurile autorizate au TVA zero); în tarif sunt incluse toate costurile, inclusiv transmiterea certificatului prin poștă cu confirmare de primire. Tariful poate fi achitat atât ca persoană fizică cât și ca persoană juridică (a se vedea fișa de înscriere).

O.A.R. Filiala Teritorială București 
Arh. Emil IVĂNESCU
Președinte

Faxmedia Consulting
Mircea-Alexandru MATEI
Director General

Fișiere atașate:
Scrisoare presedinte OARB.pdf
RE INVITATIE CURS MP OAR BUCUREST2I.pdf
TEMPLATE MANAGER DE PROIECT.jpg
TEMATICA ȘI ALOCAREA ORELOR.pdf
Tematica curs Management proiecte.pdf
FISA INSCRIERE CURS MP OAR.docx