Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Time and cost management
Curs:

Time and cost management

23 iunie 2020, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

Marți 23 iunie, ora 15:00, pe  Platforma ZOOM a OAR București, Programul ARHITECT ANTREPRENOR

Time and cost management

Sunt Mihai Gafar, Project Manager de aproape 10 ani de zile pentru diverse companii și clienți internaționali din diferite industrii precum: retail, banking, mobile development, energy and utilities, petroleum and chemicals.

Am avut oportunitatea de a lucra în medii extrem de competitive și foarte bine organizate. Am văzut ce înseamnă managementul de talie mondială de la experți internaționali și pot să împart din cunoștințele dobândite în leadership, management, gândire critică.

În acest curs, în cadrul programului Arhitect Antreprenor, vom discuta despre managementul costurilor și al timpului. Vom trece împreună prin metodologia de proiect de management cu privire la aceste două teme. După acest curs veți fi familiarizați cu instrumentele și tehnicile necesare pentru a putea estima cât mai corect munca și costurile aferente unui proiect în condiții de incertitudine. 

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de prelegeri care au ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale  pentru profesia de arhitect.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Termenul de înscriere este luni 22 iunie, ora 16:00.

La atelier  se pot înscrie maxim 40 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România, prin Anuala de Arhitectură București 2020.

Programul ARHITECT ANTREPRENOR, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, a inițiat, prin Anuala de Arhitectură București  și alături de partenerii săi, o platformă de evenimente și ateliere orientate către  dezvoltarea mediului de business și a capacității antreprenoriale pentru profesia de arhitect .  

Fișiere atașate:
23 IUNIE 2020 ora 15.jpg