Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Comunicare și rezolvare de conflict
Curs:

Comunicare și rezolvare de conflict

16 iunie 2020, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

Marți 16 iunie, ora 15:00, pe  Platforma ZOOM a OAR București, Programul ARHITECT ANTREPRENOR

Comunicare și rezolvare de conflict

Sunt Mihai Gafar, Project Manager de aproape 10 ani de zile pentru diverse companii și clienți internaționali din diferite industrii precum: retail, banking, mobile development, energy and utilities, petroleum and chemicals.

Am avut oportunitatea de a lucra în medii extrem de competitive și foarte bine organizate. Am văzut ce înseamnă managementul de talie mondială de la experți internaționali și pot să împart din cunoștințele dobândite în leadership, management, gândire critică.

În acest curs, în cadrul programului Arhitect Antreprenor, vom discuta despre Comunicare și Rezolvare de conflict. Cursul este structurat pe următoarele teme: care sunt cele mai comune surse ale conflictului, care sunt metodele de gestionare ale conflictelor, punctele lor tari și punctele lor slabe. În ultima parte a cursului vom vorbi despre mediere și ce anume trebuie să știm atunci când luăm parte la un astfel de proces.

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de prelegeri care au ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale  pentru profesia de arhitect.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Termenul de înscriere este luni 15 iunie, ora 16:00.

La atelier  se pot înscrie maxim 40 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România, prin Anuala de Arhitectură București 2020.

Programul ARHITECT ANTREPRENOR, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, a inițiat, prin Anuala de Arhitectură București  și alături de partenerii săi, o platformă de evenimente și ateliere orientate către  dezvoltarea mediului de business și a capacității antreprenoriale pentru profesia de arhitect .  

Fișiere atașate:
16 IUNIE 2020 ora 15.jpg