Prima paginăDezvoltare profesională continuă › Stabilirea obiectivelor, diferența dintre mijloc și scop, cum ne construim obiectivele, tehnici de implementare a obiectivelor
Curs:

Stabilirea obiectivelor, diferența dintre mijloc și scop, cum ne construim obiectivele, tehnici de implementare a obiectivelor

12 mai 2020, Online - Platforma ZOOM OAR Bucuresti

Marți 12 mai, ora 15:00, pe  Platforma ZOOM a OAR București, Programul ARHITECT ANTREPRENOR

Stabilirea obiectivelor, diferența dintre mijloc și scop, cum ne construim obiectivele, tehnici de implementare a obiectivelor

Sunt Mihai Gafar, Project Manager de aproape 10 ani de zile pentru diverse companii și clienți internaționali din diferite industrii precum: retail, banking, mobile development, energy and utilities, petroleum and chemicals.

Am avut oportunitatea de a lucra în medii extrem de competitive și foarte bine organizate. Am văzut ce înseamnă managementul de talie mondială de la experți internaționali și pot să împart din cunoștințele dobândite în leadership, management, gândire critică.

În acest curs, în cadrul programului Arhitect Antreprenor, vom discuta despre Stabilirea obiectivelor, diferența dintre mijloc și scop, cum ne construim obiectivele, tehnici de implementare a obiectivelor.

Evenimentul face parte dintr-o serie mai largă de prelegeri care au ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale  pentru profesia de arhitect.

Webinarul este gratuit și este organizat pentru arhitecți și arhitecți-stagiari.

Termenul de înscriere este marți 12 mai, ora 10:00.

La atelier  se pot înscrie maxim 30 de persoane, care sunt invitate să participe cu întrebări. Evenimentul va fi înregistrat și, ulterior, va fi oferit online arhitecților.

Evenimentul este susținut de ALUMIL România, prin Anuala de Arhitectură București 2020

Programul ARHITECT ANTREPRENOR, primul de acest fel în mediul de arhitectură din România, a inițiat, prin Anuala de Arhitectură București  și alături de partenerii săi, o platformă de evenimente și ateliere orientate către  dezvoltarea mediului de business și a capacității antreprenoriale pentru profesia de arhitect .  

Fișiere atașate:
12 MAI 2020 ora 15.jpg